Ovo su osumnjičeni Srbi za mučko ubistvo Makedonca u novogodišnjoj noći! (FOTO)

Bojan Ugrenović će suđenje za ubistvo sačekati u pritvoru, dok će Mihajlo Pantović i G. P. (25) biti u pritvoru od 30 dana, jer su prijavljeni za prikrivanje ubistva

  • 25

Dva srpska državljana, Bojan Ugrenović (29) i Mihajlo Pantović (26) su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Dimitra Matiloskog (27). Oni se sumnjiče da su nasmrt pretukli nesrećnog mladića na Ohridu, pa su ubrzo i uhapšeni.

KRVAVO NOVOGODIŠNJE JUTRO: Srbin ubio Makedonca u KAFANSKOJ TUČI na OHRIDU!

Inače, Bojan Ugrenović će suđenje za ubistvo sačekati u pritvoru, dok će Mihajlo Pantović i G. P. (25) biti u pritvoru od 30 dana, jer su prijavljeni za prikrivanje ubistva.

U novogodišnjoj noći došlo je do sukoba između Bojana i Dimitra u lokalu hotela "Tabana", a kasnije se sve nastavilo na ulici kada je Srbin sreo Makedonca. Prema prvim nalazima istrage, Ugrenović je Matilskog oborio na zemlju udarcima u glavu, da bi zatim nastavio da ga udarama rukama i nogama, piše Kurir.

Foto: Telegraf.mk Foto: Telegraf.mk

Nesrećni mladić je zbog povreda preminuo u bolnici, a nakon tuče se Bojan vratio u objekat, gde su ga čekala dva prijatelja.

Oni su prikrili ovaj zločin i Bojana sklonili u sobu svojih prijatelja, a kasnije su ga vratili u njegovu sobu gde je policija i pronašla krvavu odeću.

Ugrenović nije bio poznat kao problematičan mladić, a njegov otac je bio u Arkanovoj gardi za vreme rata i poznat je po tome što mu je i jednom prilikom spasao život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • placi sine...

    5. januar 2016 | 22:37

    Junacine... Trojica biju jednoga... Imace 30 godina da razmislja o tome...

  • Sudija

    5. januar 2016 | 23:39

    Dobro je da im makedonci sude,a ne nase korumpirano sudstvo...

  • radokk

    5. januar 2016 | 23:06

    30 godina u zatvor gadovi pa se tamo ubijaj te psihopate i teski neuroticari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA