Mekel baš ljut na Čovića

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.01.2016.
09:45
Izvor: Sportske.net

Epizoda Gala Mekela u Crvenoj zvezdi je završena, a izraelskom reprezentativcu i dalje nije jasno šta je tražio u Zvezdi. To pitanje postavlja i Nebojši Čoviću.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Gal Mekel i Crvena zvezda su se rastali veoma brzo, a početkom januara krenula su i prepucavanja.

Mekel od Zvezde potražuje 150 hiljada dolara, a u intervjuu izraelskim medijima govorio je kako je prošla njegova epizoda u Beogradu.

"U Crvenoj zvezdi je bila vrlo čudna situacija. Neke stvari se ne očekuju od ekipe koja igra Evroligu. Shvatio sam da sam u klub došao kao zamena za Markusa Vilijamsa. Trener i menadžer nisu znali to, ali predsednik jeste"
, rekao je Mekel za Sport 5, izraelski kanal.

Pored ovoga, Mekel je izjavio da jedini nije dobio automobil od strane kluba, kao i da mu nije jasno zašto je izviždan nekoliko puta od strane navijača.

"Čudan primer dogodio se posle odlične utakmice u derbiju sa Partizanom. Usledio je meč sa Fenerbahčeom gde sam izviždan sa tribina", rekao je on, zapitavši se šta je uopšte tražio u Zvezdi.

Na završetku svog intervjua istakao je da i dalje ne zna gde će nastaviti karijeru, ali da su najbliži njegovom potpisu domaći klubovi iz Izraela, Makabi Tel Aviv i Hapoel Jerusalim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Friday, 08.01.2016
12:29

Sine, pa nigde te nije bilo. Igrao 2 ili 32 minuta, ucinak ti se uvek vrteo oko nula indexnih poena. Sta su ti krivi trener, direktor, marsovci..... Pare ces da iskukas, ali ih nisi zasluzio. Imas u Srbiji jos klubova, slabijih kvalitetom, mozda bi mogao kod njih da probas da se izboris za minutazu. ;)

avatar
Skaut1
Friday, 08.01.2016
12:20

Ja sam ljut na onoga koji te je doveo...pitam se da li te je ikada gledao kako igraš...Marko Ljubičić je igračina za Mekela, a bar 3 puta jeftiniji.

avatar
Footbal Fanatic
Friday, 08.01.2016
12:02

Nije bio ma nivou koji je ocekivan,ali iskreno bolji je bio i od Sofa i Tompsona...

avatar
Alex DeLarge
Friday, 08.01.2016
13:30

Da obucem dres, i presedim celu utakmicu na klupi i ja bih bio bolji od Tompsona. Lik je imao negativne indeksne poene! Zar treba on da bude merilo? Ja ne znam ko je ovom Mekelu dao ovoliki novac, decko igra kao poluamater...

avatar
Footbal Fanatic
Friday, 29.01.2016
01:11

Da li i dalje mislis tako(iskidao prvu u Makabiju)

avatar
Kalinari
Friday, 08.01.2016
11:44

Putuj igumane.

avatar
Џејсон Стејтамм
Friday, 08.01.2016
11:28

Idi u Makabi pa igraj evrokup