08. januar  2016. 15.00  →  19.08 | Izvor: Beta

Mihajlović: Nemam nameru da podnesem ostavku

MILANO -

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da nema nameru da podnese ostavku, iako je veliki pritisak javnosti da to učini zbog loših rezultata u Seriji A.

"Da li je Milanu potrebna promena trenera? Ne možete to nikada reći, ne postoji jasno pravilo. Nikada nisam dao otkaz, ali ako bih video da moja ekipa ne trenira kako treba ili da nije ujedinjena, onda bih otišao istog trenutka", rekao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Pozicija srpskog trenera Siniše Mihajlovića na klupi Milana je u opasnosti, a da li će ostati na toj funkciji zavisiće od utakmice protiv Rome, koja je na programu sutra.

"Priča se da tim nije ujedinjen, ali posle pobede nad Frozinoneom svi su bili uz Mihajlovića. Nisam u prethodnom periodu video da klub nema poverenja u rad. Razgovarao sam i sa igračima... Rekao sam da mi daju novinske članke koje pišu dobro o meni ako vide... Ja novine nisam čitao mesec i po dana", rekao je Mihajlović.

Prema navodima "Gazeta delo Sport" Uprava kluba je već kontaktirala trenera Marčela Lipija, kao i omladinskog trenera Milana Kristijana Brokija koji bi mogli da zamene Mihajlovića.

"Nisam razgovarao s predsednikom Silivom Berluskonijem posle poraza od Bolonje, već pre... Danas ili sutra ću razgovarati s njim. Predsednik je taj koji inicira razgovor", rekao je Mihajlović.

Milan je, posle 18 odigranih kola, sedmi na tabeli Serije A sa 28 bodova, odnosno ima čak 10 bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa Siniše Mihajlovića je u od početka sezone upisala osam pobeda, četiri remija i šest poraza.

Utakmica između Milana i Rome igra se sutra u Rimu od 20.45.

Tagovi
Srodne vesti