PUCNJAVA U BOGATIĆU: Policajac ne progovara

A. D.

10. 01. 2016. u 20:28

Više javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša Tadića (28), koji se tereti za krivično delo pokušaj ubistva

ПУЦЊАВА У БОГАТИЋУ: Полицајац не проговара

Miloš Tadić

VIŠE javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša Tadića (28), koji se tereti za krivično delo pokušaj ubistva. On je u petak u policijskoj stanici u Bogatiću, iz službenog pištolja, kalibra 9 milimetara, ranio svoju bivšu suprugu, policajku Milicu Kostić (32) i kolegu Darka Terzića (31).

- Tadić se branio ćutanjem. Istraga će ići redovnim tokom, a pritvor je određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke, kao i bojazni da bi mogao završiti započeto delo - kaže viši javni tužilac u Šapcu Zoran Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Zoran1

10.01.2016. 22:26

Ocito pshicki pregled koji se koristi u policiji dozvolio je mentalno nestabilnom coveku da postane policajac a on sigurno nije jedini. Pre nego sto drzava iza nekome oruzije i moc da unisti neciji zivot treba detaljno proveriti tog coveka i njegovo psihicko stanje.

zlata

11.01.2016. 20:21

@Zoran1 - treba tuzilastvo da obavi istragu miloseve majke ,koja je izasla iz zatvora pre godinu dana ...veoma poznata sudu,supu...i da se pozabavi u kakvoj je porodici ziveo ,.

radoznao

12.01.2016. 02:36

Onog momenta kada je dobio sluzbeno oruzje on je bio zdrav sto ne garantuje da se posle izbesnog vremena moze razboleti. Ovaj covek je imao ozbiljnih problema u braku sto je najverovatnije i uticalo na njegovo zdravlje. Nemam namere da ga branim ali bi hteo da vidim tog coveka koji bi mogo da tolerise ponasanje razvedene zene u drustvu njegovih kolega imajuci u vidu da je ona jos uvek majka njegovog a i njenog deteta koje je on zbrinjavao, pocenila je i njega i dete nazalost sad je kasno.