Search
Close this search box.

Mudrosti porodice Kardashian: Saveti o ljubavi, raskidima, uspehu i selfijima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Životne mudrosti članica porodice Kardashian (foto: AP)

Jedna porodica, a toliko mudrosti u njoj. Kardashianovi su izgradili ozbiljno carstvo od svog rijaliti programa, modne i kozmetičke linije i spostvene brendove, tako da ne treba da čudi što znaju nešto o uspehu.

Ali ne poznaju one samo sreću i novac – tokom godina su se susretali i sa raskidima, nedostatkom samopouzdanja, a svoje iskustva su želele da podele sa svetom i svojim savetima pomognu onima koji se nađu u sličnoj situaciji.

Šta su Kim, Kendall, Kylie, kourtney, Khloe i majka Kris rekle o životu, ljubavi, raskidima… (foto: Instagram)

Khloe Kardashian

o raskidima: „Najvažnije je biti iskren sa sobom. Morate prihvatiti činjenicu da nešto ne štima i znati da će vreme zalečiti rane. Ništa ne traje večno, a to je i dobra i loša vest. Fokusirajte se na pozitivne stvari i ne glumite“.

o osveti nakon raskida: „Najbolji oblik osvete je fit telo. Malo je budalasto, ali je istina. Nema apsolutno nikakvih loših strana napo**og vežbanja u teretani. Osećaćete se odlično i rezultat je neverovatno telo koje će izludeti vašeg bivšeg“.

o uspehu: „Ako vežbate da nekoga učinite srećnim (dečka, muža, kritičare, rođake), verovatno nećete uspeti. Ali ako radite to samo zbog sebe, uspećete. Uspeh je izbor. Izaberite da pobedite. Jer ko ne želi da bude srećan? Naročito kada to podrazumeva malo znoja, posvećenost i istrajnost. To vas čini jakim“.

o životu: „Zapamtite da je to vaš put, ničiji drugi i fokusirajte se na ono što želite, ne šta drugi žele. Ako vam je potrebna podrška, potražite je od onih koji razmišljaju slično vama. Pokušajte sa forumima, grupama, a i ja sam uvek tu“.

Kim Kardashian

o uspehu: „Ako ste pronašli nešto što vas veoma zanima, potrudite se da vam to postane i posao. Bićete srećni. Ako radite ono što ne želite, samo ćete biti isfrustrirani“.

o samopouzdanju: „Dugo mi je trebalo da zavolim svoje telo i da steknem samopouzdanje koje imam danas. Odrastala sam u vreme kada je bilo poželjno imati visinu i mršavo telo poput Cindy Crawford. Niko nije izgledao kao ja. Ali dobro je odskakati u društvu, a na kraju se ispostavilo da se ljudima dopada kako izgledam. Ja sam žena sa samopouzdanjem, ali nisam se takva rodila – godinama sam ga gradila i ono je veliki deo ličnosti kakva sam danas“.

o doslednosti sebi: „Ja radim ono što me čini srećnom. Nikada ne mislim da je ono što ja kažem uvek ispravno, ali mislim da treba da radite ono u čemu se najbolje osećate“.

o vezama: „Uvek sam bila osoba koja udovoljava drugima. Sa momcima sam ostajala iako se nisu ophodili kako treba prema meni. Ali sve više i više se zauzimam za sebe. Veoma je važno da vas poštuju“.

Kourtney Kardashian

o majčinstvu: „To mi je najomiljenija uloga u životu. Promenila me je i shvatila sam na ništa drugo ne bih radila. Život se sastoji od uloge majke. Nadam se da i drugi shvataju koji su im prioriteti u životu i znaju da nije sve uvek savršeno“.

o lekcijama za svoju decu: „Poštujte svoje vreme i naučite šta je važno. Želim da oni znaju: Ne zamarajte se nebitnim stvarima i onim što vam nameće društvo“.

o porodici: „Uvek sam se pitala zašto smo mi toliko bliski i vezani jedni za druge. Možda ima neke veze sa iskustvima kroz koja smo prošli. Nadam se da će i moja deca biti takva i znati da je porodica najvažnija stvar na svetu“.

o treniranju nakon prođaja: „Žene me uvek pitaju kako sam tako brzo vratila liniju. Ja im kažem: ‘Znajte kada je pravo vreme za vežbanje i posvetite se tome'“.

Kris Jenner

o finansijama: „Štedite za crne dane. Život može biti i dobar i loš, a a ja sam iskusila obe strane. Svi donosimo pogrešne finansijske odluke, ali biti pametan sa novcem je krucijalna životna lekcija, a Kim misli da bi to moralo da nas uče u srednjoj školi. Kourtney je najveća štedljivica u porodici“.

o ljubavi: Ljubav je sve. Tokom života se zaljubljujemo i odljubljujemo. Ne sviđaju mi se promene, iako volim da se stvari menjaju. Veoma strasno volim i kada je neko deo mog života, to je zauvek“.

o braku: Komunikacija, tolerancija i opraštanje su tri najvažnije stvari. Volela bih da sam sa dvadeset godina znala da je brak putovanje, a ne sprint. Nisu tu samo dobre stvari. Ljubav je dragocena i kada nekog volite, to znate. To govorim i svojoj deci. Želim da budu strastvena i da iskreno vole. Dozvolite sebi da potpuno izgubite glavu za nekim i budite pravi par. Možda je ponekad iskrenost i ranjivost loša stvar, ali to su neka od najdragocenijih iskustava u životu“.

Kendall Jenner

o stilu: „Osećajte se udobno. I psihički i u tome što nosite. Nemojte oblačiti nešto što vam se ne dopada“.

o selfijima: „Osvetljenje je ključna stvar. Neće vam uspeti ako niste na pravom svetlu. Ja ipak ne volim da koristim previše filtera, već da slike budu prirodne, ili crno-bele, to je uvek kul. Ali najbitnije je poznavati svoje lice: svako ima svoju dobru stranu. I vežbajte. Tako ćete se usavršiti“.

Kylie Jenner

o lepoti: „Najvažnije je naneti kremu za sunčanje na lice svakoga dana, kao i na vrat, grudi i ruke, takođe, jer uvek možete pogoditi koliko je nako star ako mu vidite samo ruke“.

o sreći: „Kada pomislim da sam srećna i da je sjajno što imam toliko puno stvari, shvatim da me materijalne stvari ne zadovoljavaju. Naravno, ok je što sebi mogu priuštiti novi automobil, i to je sjajno nedelju dana dok me ne prođe uzbuđenje. Nakon toga pomislim da čak i nisam bila iskreno srećna. Tokom godina sam shvatila da me drugačije stvari čine radosnom. Kada sam sa svojim psima, prijateljima, ili dok gledam zalazak sunca. Tako da ako mogu da nešto poželim, bilo bi da sam zauvek srećna, da imam moć da ne dozvolim da me neke stvari pogađaju i da budem dosledna sebi, zauvek“.

POSLEDNJE VESTI