Search
Close this search box.

I od naših rijalitija ima gorih: Šokantne ispovesti učesnika britanskog VIP Velikog brata

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Takmičari su otkrili neke škatljive detalje iz prošlosti (foto: Screenshot)

Ako ste mislili da su samo naši rijalitiji prepuni poluanonimnih likova i kontroverznih otkrića o njihovoj prošlosti, varate se.

Ove godine je britanski VIP Veliki brat dobio pohvale sa svih strana oko raznovrsnosti učesnika i ništa nije privuklo pažnju publike kao zadatak koji su učesnici morali da izvrše u petak uveče. Naime, podeljeni u dve grupe, oni su dobili neke informacije o takmičarima iz suprotnog tima koje su morali da povežu da određenom osobom. Rezultati su na kraju šokorali mnoge.

Jedan od učesnika, David Gest, američki producent i bivši suprug  Lize Minnelli, je priznao da je, dok je bio u školi imao oralni seks sa drugaricom iz odeljenja i to u školskom kupatilu. Bivša supruga Davida Bowia, Angie Bowie, je priznala da je zakasnila na sopstveno venčanje, jer je u tom trenutku imala seks u troje, sa mladoženjom i nepoznatim muškarcem. Britanski glumac Darren Day je otkrio da je u prošlosti trošio po 2000 funti nedeljno samo na kokain.

Bivša supruga Davida Bowieja je otkrila da je zakasnila na spostveno venčanje (foto: Screenshot)

Bivša devojka Zayna Malika, Stephanie Davis, je govorila o njihovoj romansi rekavši: „Bilo je to pre četiri, pet godina Bili smo veoma mladi, ali smo se lepo zabavljali“. Danniella Westbrook je otkrila da je do sada šest puta išla na plastičnu operaciju grudi, poslednju pre samo par meseci, dok je bivši učesnik X Factora Christopher Maloney priznao da se tri puta podvrgao presađivanju kose.

POSLEDNJE VESTI