DS:Hapse demokrate – panika u redovima režima

NIŠ – Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) optužio je aktuelnu vlast da „nastavlja sa progonom članova Demokratske stranke, ne bi li svoje malverzacije prebacili na one koji nisu u prilici ni da se valjano brane“

„Hapse se demokrate, da se Vlasi ne dosete, po onoj narodnoj poslovici, gde su pravi problem građana Srbijie.A oni su sažeti u sledećim činjenicama. Ukupne gubitke iskazalo je 42.098 privrednih društava. Sa gubicima iznad vrednosti kapitala poslovalo je 24.079 društava. Finansijski rashodi uvećani su 51 odsto. Rashodi za kamate povećani su za 14 odsto. Negativni obrtni kapital veći je za 55 odsto nego prošle godine. 20.424 privredna društva bila u blokadi dužoj od 90 dana a nose četvrtinu ukupnih gubitaka i prikrivaju dramu 146.893 radnika koji su zaposleni u tim preduzećima i I koji će ostati bez posla, naveo je Stanković.

„Svi ste svedoci pogubne politike koja je u potpunosti ugušila ekonomiju ove zemlje.I sve se to krije i prekriva tobože efikasnim pravnim sistemom, koji hapsi, pa pušta na slobodu, podiže optužnice isto kao I kredite – bez pokrića.U toku je progon, na sceni je kriminal, na delu je represija.Panika vlada u redovima vladajuće stranke i koalicije.Osećaju se bolje kad primenjuju silu, kao I svi režimi na izdahu, zaključio je lider niških demokrata.

(Kraj)mar

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

5 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jovica Nedeljkovic
11.01.2016. 14:07

Nije panika u redovima rezima,nego poremecenost u glavama demokrata.Razboleli su se.Zavisnost za pljacku je mnogo veca nego li zavisnost za drogu.Totalno ste se poremetili da ne znate vise ni sta radite ni sta pricate.Pogledajte sebe u fotografijama ……………………………………………..otkacili.Stize vas jevrejska kletva a narod ce zadesiti opet nesreca jer ce morati da placa i vase ……

Vesna
11.01.2016. 19:24

Nedeljkovicu i tebe ce stici ali bozja kazna nisi nista bolji od njih ili ovih svi su isti i zato zatvori klopku i ne pricaj po mnogo

Jovica Nedeljkovic
12.01.2016. 14:02

JUGMEDIA-Ne vredjam nikoga zbog fizickog izgleda,niti imam nameru da ih vredjam,samo imam sposobnost da na osnovu izraza lica otkrijem istinu i karakter licnosti.Istina nije ono sto se kaze nego sto se misli.Sto se tice madam Vesne,obavestavam je da ja nemam klopku nego usta a ako ona svoja usta naziva klopkom to je njena stvar.U zivotu nikada i nikog nisam ostetio ili prevario i od Boga zato nikada nisam imao problema,jedino od satana koji su i meni i narodu naneli previse zla.

Jovica Nedeljkovic
12.01.2016. 14:27

DOS nam je obecavao bolju buducnost!Ta obecanja su nam donela blagodet:glad u rodnoj Srbiji,otvaraju se narodne kuhinje,fabrike pretvorene u zgarista,sve sto smo decenijama gradili i stvarali prodato u budzasto,opljackane drzavne ustanove,deca nam umiru,nema novac za operacije,za invalidske penzije,genocid nad svojim narodom,ubistva,samoubistva,podstrekavanje na samoubistva,pljacka,kriminal-VREME ZLA.