Sekretarijat za sport i omladinu Beograda raspisao je konkurs za projekte od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora u gradu Beogradu koji će se sufinansirati i realizovati u 2016. godini.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

U obrazloženju konkursa navodi se da predlozi treba da se tiču organizovanog rada sa talentovanim mladima, zainteresovanim mladima i mladima iz marginalizovanih grupa i disfunkcionalnih porodica – putem multidisciplinarnih sadržaja koji se realizuju kroz različite oblike rada iz oblasti nauke, umetnosti i kulture. Pri selekciji projekata za odobrenje sufinansiranja prednost će kako navode, imati projekti iz oblasti informacionih tehnologija i razvoja preduzetništva, kao i oni projekti predviđeni za rad sa mladima uzrasta od 15 do 19 godina.

Osnovni uslovi su da svi kandidovani projekti budu besplatni za korisnike, da se projekat realizuje (direktan rad sa korisnicima) tokom svakog kalendarskog meseca u godini (nakon potpisivanja ugovora) i to u trajanju od najmanje osam časova svakog meseca.

Na ovaj koknurs mogu da se prijave udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi, ustanove, naučnoistraživački instituti i druga pravna lica koja imaju registrovano sedište na teritoriji grada Beograda. O potrebnoj dokumentaciji zaineresovani mogu da se informišu na sajtu grada www.beograd.rs, putem telefona na broj 715-7430 ili u Sekretarijatu za sport i omladinu, Kraljice Marije 1/HI (kancelarija 1107) svakog radnog dana od 10 do 12 časova. Rok za podnošenje predloga je 25.januar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari