ŠOKANTNA ISPOVEST MORENE: Ali to nije sve, evo šta je zaprepastilo gledaoce!
Foto: Facebook

Rijaltiti

ŠOKANTNA ISPOVEST MORENE: Ali to nije sve, evo šta je zaprepastilo gledaoce!

Stars -
Morena ispričala šokantne detalje iz svog života, a reakcije ostalih učesnika su zaprepasitile su sve.

Naime, Morena Marjanović ispričala mnoge šokantne detalje iz svog života, a reakcije ostalih učesnika su zaprepastile gledaoce, a Divna Karleuša, bivša učesnica Parova, svoje zaprepašćenje je podelila na Fejsbuku.

"Od sinoć sam pod utiskom emisije u Parovima. Da se razumemo, meni je Morena simpatična, zgodna do bola, ima stav, ne peva loše, zaljubljena žena koja je stala uz čoveka koga voli i pomogla mu da pobegne iz zatvora", napisala je Divna.

Ali su je šokirale reakcije ostalih takmičara.

"Dalila: ako sam mu ja pomogla da pobegne iz zatvora i prevezla ga kroz tri zemlje, sa lažnim papirima, do Kosova...Ukućani aplaudiraju, čuju se i povici "bravo"... Morena: ja sam namerno ostala trudna posle dve sedmice poznanstva, iako je bio oženjen... ukućani - aplauz... Morena: moj temperament je takav da sam više puta bila privođena u policiju... ukućani - sažaljivi pogledi puni razumevanja... Morena: deci mog verenika ništa ne fali, ja im dajem garderobu, obučeni su isto kao i ja... ukućani - aplauz i po koje "bravo"... itd. I tako se ja od sinoć preispitujem - da li je ovo realno ili sa mnom nije nešto u redu?!? Jbt, biće ovo drugo" napisala je Divna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track