U Preševu preminulo dete iz Sirije

Tanjug

11. 01. 2016. u 12:55

U Preševu je preminulo dvogodišnje dete iz Sirije koje je putovalo sa roditeljima i širom porodicom

У Прешеву преминуло дете из Сирије

Ilustracija

PREŠEVO - U Preševu je danas preminulo dvogodišnje dete iz Sirije koje je putovalo sa roditeljima i širom porodicom.

Dečak je imao urođenu srčanu manu i Daunov sindrom, potvrđeno je RTS-u u Prihvatnom centru u Preševu, a preminuo je jutros oko četiri sata.

Zbog srčanih problema ukazana mu je medicinska pomoć u ambulanti u Prihvatnom centru, pozvana je Hitna pomoć, ali je dete na putu do vranjske bolnice preminulo.

Sahranjeno je jutros u Preševu, a roditelji i porodica nastavili su put ka Šidu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

sima k

11.01.2016. 13:44

A sta je ta 'sira porodica' trazila u nasoj zemlji? Videli su da su vrata Evrope otvorena i pohrlili su da nas kolonizuju, da uzmu pare za dzabe, da dobiju stanove, da se nasele u muslimanska geta pa da od nasih para grade dzamije i odgajaju brojnu decu koja ce jednog dana da nam preotmu nasu zemlju. Dosta melodrame, ovaj problem moramo racionalno da sagledamo. Migrantima nema mesta u Evropi. Ovo je nasa zemlja, hriscanska zemlja. Islam smo uz ogromne zrtve isterali pre sto godina.

Nelex

11.01.2016. 16:05

Uzas... Ja sa otac troje dece i znam da nijedan pravi roditelj nebi ucinio tako nesto - da nastavi put dalje. Ko zna cije je to dete bilo. Nek mu je laka zemlja, njima nek je Bog u pomoci.

D.P.

12.01.2016. 00:31

Gde su krenuli ovi ljudi. Evropa je zatvorila granice. Ne primaju više. Da li ovi ostaju kod nas! Kad je bio rat kod nas su se svi narodi borili za svoja ognjišta. Ovi beže glavom bez obzira, ili???. Treba Rusi da im oslobadjaju zemlju??? Ne znam šta da kažem. Detetu želim laku crnu zemlju srpsku.