Terzić: Niko više nije zadovoljan samo titulom

Beta

11. 01. 2016. u 13:04

Svi pričaju o Ligi šampiona i u skladu sa tim tražimo pojačanja. Zvezdaška javnost će biti zadovoljna novim igračima – kaže generalni direktor crveno-belih

Терзић: Нико више није задовољан само титулом

Miodrag Božović i Zvezdan Terzić foto: Arhiva VN

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će javnost biti zadovoljna pojačanjima u zimskom prelaznom roku jer su "podignute granice potrebnog kvaliteta" za taj fudbalski klub.

- Prelazni rok počinje tek 18. januara, a dok zvanično to ne uradimo ne bih o imenima. Ali, zvezdaška javnost će biti zadovoljna pojačanjima. Više niko nije zadovoljan samo titulom, već svi pričaju o Ligi šampiona. U skladu sa tim tražimo pojačanja. Podigli smo granice i nivo potrebnog kvaliteta za Zvezdu - rekao je Terzić novinarima na stadionu Zvezde.

Terzić je kazao da klub pregovara sa dvojicom igrača iz inostranstva, koji igraju na poziciji zadnjeg veznog i štopera, i dodao da u domaćem prvenstvu ima talentovanih igrača, ali nedovoljno za zahteve koje trenutno ima Crvena zvezda.

On je dodao da je Bordo ponudio dva i po miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje za Vukašina Jovanovića, ali je istakao da taj fudbaler treba da ostane u Zvezdi.

- Ne radi se toliko o ceni, da li je realna ili ne. Fudbalsko tržište je nepredvidivo, moguće da ga prodamo jednog dana za pet, ali i da ne dobijemo ovakvu ponudu. Prodajom Marka Grujića smo stabilizovali finansije. Daleko od toga da ne treba još novca, ali mislim da možemo da izguramo proleće i na miru se pripremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona - rekao je Terzić i dodao da u sredu ili četvrtak očekuje novac od Grujićevog transfera.

On je naveo da nije realno da Grujić ostane da sa Zvezdom igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prema njegovim rečima, Zvezda konkretne ponude ima samo za Jovanovića i Aleksandra Kataija, ali da je njihova prodaja bila rezervni plan ako se ne realizuje Grujićev transfer.

- Oni neće otići, kao ni Luis Ibanjes, Ugo Vijeira i drugi, za koje smo takođe imali ponude - dodao je Terzić.

Direktor crveno-belih je poručio da nema opuštanja i pored 25 bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala na prvenstvenoj tabeli.

- Poštujemo sve klubove koji su nam za petama, koji prete. Cenimo i Čukarički, Borac, Vojvodinu i Partizan i nećemo se opuštati - kazao je on.

Terzić je igračima Zvezde poželeo sreću i zdravlje, kao i to da slušaju trenera Miodraga Božovića kako su ga slušali do sada.

- Ne smeju da se opuštaju jer još nije uzeta titula. Nema opuštanja dok god je ne uzmemo. Naš deo posla je organizacija, a njihov da osvoje titulu - istakao je Terzić.

Fudbaleri Zvezde su se okupili pred početak priprema za prolećni deo sezone, koje će obaviti u Sloveniji i na Kipru. Prva zvanična utakmica u nastavku Super lige trebalo bi da se igra 20. feburara u Beogradu protiv Mladosti iz Lučana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Пеца

11.01.2016. 13:18

Још само да уништите Партизан, и ето јаке звезде...

Milan Cacak

11.01.2016. 13:43

@Пеца - Partizan je vec unisten. Malo od vase nesposobne uprave, malo od jake Zvezde!

leon

11.01.2016. 13:44

@Пеца - Nismo mi kao vi , vi ste zlo srbskog sporta ,vi da bi opstali uništravate sve živo oko sebe ,hvala Bogu niste više u stanju da nastavite sa tom izčašenom devijacijom ....

lool

11.01.2016. 13:47

@Пеца - a kako je bio jak partizan zadnjih sedam godina?Jel zaista verujes u tu jacinu ili ste unistili Zvezdu???

Vožd

11.01.2016. 16:11

@Пеца - Kad vidim ovo "srBskog" i pARTIZAN, o pismenosti navijača naše komšinice....zaista nemam šta da dodam. Elita na JNA boranija na Paprikanu !!!

Nick.cdn

11.01.2016. 17:07

@Пеца - Haha, "iscasena devijacija" koji komentar navijaca tima koji duguje i bogu i rodu! Koliko ste samo klubova unistili zbog neisplacenog duga IZCASENI? Koliko hiljada penzionera ste primorali da "zive bolje" bar 10 % ? Hoces dalje Leone? Vi ste to zlo srpskog sporta koje pod stitom zvanicne vlasti unistava druge kako bi vama bilo dobro!

bata

12.01.2016. 10:01

@Пеца - Partizan se sam uništio, sa "strašnim"pojačanjima, i još "boljim" rukovoćstvom kluba. Kada se vidi da vam u klubu "drmaju" Menzura i Vučelić, sve vam je jasno.Nije vama ni CZ, ni bilo ko kriv, što u jesenjem delu prvenstva nikog niste mogli da pobedite. Nisu CZ, Čukarički, Borac, toliko jaki, koliko se vi bili očajno slabi.Bodovna razlika , dovoljno govori ! Ostalo je samo vaš kompleks i mržnja prema CZ !

31

11.01.2016. 14:35

Ja koliko sam citao ovih meseci izjave iz zvezde, vi ste vec usli u ligu sampiona sad samo cekate da vidite sa kim ste u grupi.

straja

11.01.2016. 14:58

Kad vidim ovog ..terzica..podazidje me jeza od bojazni da ce on I dalje da vedri u CZ.Reklamerstvo.prepotencija,nedoslednost,prevare,....nema nista pozitivno naravno OSIM OSMEHA...kome niko ne veruje.A sifra za komentar 13..izgleda da nece uskoro da ode!!!!!

jugasrbija

11.01.2016. 14:58

vec su osvojili sampionat,u kupu su u finalu,u ligi sampiona ce otresti barselonu,e sad zbog one petarde na marakani samozvani grof i mora da uci od borca'

Ja

11.01.2016. 16:13

nešto da pitam teta Betu, novinsku agenciju. 70 % prava na Joviću je prodat Investicionom fondu za 1,5 mil. eura. Od dalje prodaje, sleduje nam još 30 %. Smatram da je Jović, jedan od najtalentovanijih igrača (pored Živkovića) u Srbiji. Prodat je da bi se ugasio požar. ALI da li postoji šansa da se taj ugovor otkupi i da Zvezda ponovo bude 100% vlasnik nad Jovićem i isti da ostane u klub, jer bi tu Zvezda baš profitirala. Te molim, teta Betu da priupita Terzica, kako stoje stvari po tom pitanju

marko

11.01.2016. 16:18

O Terzicu dovoljno govori ova Grujićeva prodaja.Znači gledamo samo stručnu stranu,ništa drugo.Čovek likuje što je brže bolje prodao igrača kakvog Zvezda dugo nije imala i ko zna kada će opet imati.Da je to shvatio onda bi prodao bilo kog drugog samo ne njega jer naša igra zavisi u najvećoj meri od Gruje.Čovek koji vodi Zvezdu jednostavno ne sme da napravi ovakvu grešku.Spas za Zvezdu je da igra redovno u Evropi a ne tih šest miliona koji će do kvalifikacija biti potrošeni.

Grobar

11.01.2016. 16:34

Pazite se da i ove godine ne iskoci neka jaka ekipa sa istoka poput proslogodisnjeg kairata,sto se mene tice zelim vam srecu u kv za ls,mada je to ipak preveliki zalogaj.Sad je zaista doslo vreme da je to pravi podvig plasirati se u ls,kad vidis da imas 4 kola od ta 3 ili 4 rivala dva su prejaka.Mada morate jednom iskociti iz ustajale prakse da ispadate u prvom kolu uradite to za svoj koeficijent i nas fudbal.Partizan ce igrati LE 90 posto jer ce biti povlasten od pocetka do kraja.

da i ove godine ne iskoci neka jaka ekipa sa istoka

11.01.2016. 19:03

@Grobar - Nece,nece, ne boj se. Samo vi se pazite konobara, ribara, traktorista i tako tih zanimanja, pod uslovom da uopste dodjete do kvalifikacija za kvalifikacije.

H

13.01.2016. 00:08

Meni samo nije jasno zasto smo platili milion evra za pozajmicu ako Grujic nece igrati kvalifikacije?Za milion evra moze da se dovede kvalitetno pojacanje.