TUKU SE I PLJUJU U PAROVIMA ZBOG NOVCA: Evo gde će potrošiti pare zarađene u Parovima!
Foto: Printskrin

Nikada ne biste pogodili

TUKU SE I PLJUJU U PAROVIMA ZBOG NOVCA: Evo gde će potrošiti pare zarađene u Parovima!

Stars -
Takmičari Parova otkrili su svoje planove šta će raditi i gde će potrošiti parove po izlasku iz luksuzne vile.

"Ja ću se tri dana zaključati u stanu, želim da iskuliram od svega, zatim ću upisati kurs engleskog jezika pošto moram da ga usavršim i, na kraju, planiram da radim", rekla je Ružica Veljković.Ava Karabatić, pak, ima drugačije planove.

"Ja želim samo da putujem, putujem i putujem", rekla je radosno učesnica.Miljana je na sličan način razmišljala kao i Ružica, pa će prvih deset dana po izlasku iz rijalitija biti zatvorena u sobi.

"Spavaću deset dana, zatim ću jedanaesti dan ući na Fejsbuk, da se zahvalim svim fanovima koji su me podržavali. Želim i da smršam, svesna sam da sam se ugojila otkako sam u rijalitiju", priznala je Miljana.

Ipak, sve prisutne najviše je dirnula izjava Vesne Rivas da će pare, pre svega, uložiti u kompletnu medicinsku negu majke.

"Meni treba između 500 i 700 evra mesečno za majku, a ja te pare nemam. Ako ih dobijem dovoljno, odnosno ako ostanem do kraja, rezervisaću mami za godinu dana dom za stara lica, kako bi imala kompletnu negu koja joj je potrebna. Takođe, želim i da kupim sinu helikopter kameru, pošto je on kamerman. Želim da ga iznenadim", rekla je Vesna.

Željko je bio veoma duhovit povodom svojih planova.

"Ako uzmema velike pare, idem u Pariz da vidim šta ću sa kevom i ćaletom", rekao je Željko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track