• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obijena crkva u Gračanici

Izvor Tanjug

Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu.


Član crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 časova primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen i da je odneta kutija sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Ističe da nije poznato koliko je novca odneto, ali je pričinjena materijalna šteta.

Eparhija raško-prizrenska je slučaj prijavila policiji.

"Policija je nakon prijave sveštenika izvršila uviđaj. Ustanovili smo da su provalnici ušli kroz prozor i odneli kutiju sa novcem u kojoj je, porema proceni sveštenika, bilo oko 50 evra. Istraga je u toku" , kazao je za RTV Kim iz Čaglavice komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Crkva Svetog Dimitrija u Sušici je od prošle godine drugi put na meti pljačkaša. Prvi put je opljačkana 13. februara prošle godine.

Predstavnici crkvenog odbora kažu da je tom prilikom bilo i krvi po crkvi, da je i tad Policija izvršila uviđaj, ali da nema podataka šta se tačno dogodilo.

Komandir Policijske stanice u Gracanici Bratislav Trajković kaže da predstavnici crkvenog odbora nisu ni tražili povratne informacije kada je taj slučaj u pitanju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image