Leskovac: Uhapšen zbog psihičkog maltretiranja supruge

Beta

11. 01. 2016. u 16:45

Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu

Лесковац: Ухапшен због психичког малтретирања супруге

Ilustracija

Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu.

Kako je saopštila policija, D.Đ. je u proteklih mesec dana u telefonskim razgovorima suprugu nazivao pogrdnim imenima i upućivao joj ozbiljne pretnje.

Dodaje se da je zamenik osnovnog javnog tužioca odredio pritvor osumnjičenom od 30 dana zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Igor

11.01.2016. 22:22

@ZENA - Svoju bivsu sam prijavljivao destine puta zbog toga... Dva puta joj gaseni mobilni telefoni od strane telenora... Dezurni policajac mi rekao da promenim broj.... Nikada niko nista preduzeo nije.... Podrska za suprugu????

Tacilija

13.01.2016. 11:46

@ZENA - Aman za ovu suprugu koju muz maltretira. Psihicko maltretiranje, zastrasivanje, vredjanje I ponizavanje, pogotovo pred detetom ili pred drugima je podjednako lose za neciju psihu I samopouzdanje kao I fizicko maltretiranje. Samo je ova sredina toliko zatucana da razume samo kad batina zaboli a da li nekoga dusa boli I sta sve trpi u sebi to nikoga nije briga. Problem je jos I sto je to sada toliko cesta pojava a I tesko dokaziva, tacnije mora da ima neke ekstremne forme da bi se sankcionisala.