Pometnja oko izvođača: Definitivno Brega i Garavi sokak

17:01:00 11.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Izgleda da je u Gradskoj kući danas nastala prava pometnja, bar kada su u pitanju izvođači koji treba da nastupe na Trgu slobode na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru.

Pometnja oko izvođača: Definitivno Brega i Garavi sokak

Prema poslednjem saopštenju iz Gradske kuće koncert počinje u 21 sat i to nastupom ansambla „Zorule“. Zatim će se na binu izaći grupa „Garavi sokak“, a petnaestak minuta pre ponoći očekuje se i Goran Bregović, sa kojim će Novosađani odbrojavati poslednje sekunde pred Novu 2016. godinu. Iz Gradske kuće najavljuju i spektakularni vatromet u ponoć.

Prethodno danas je iz Gradske kuće saopšteno da će osim Bregovića i grupe "Zorule" pevati pevačica Romana Panić i manje poznati Saša Katanić, umesto prvobitno najavljenog srpskog vojnog orkestra "Stanislav Binički" i slovenačkog muzičara Roberta Pešuta, koji je poznatiji kao "Magnifico", a čiji je nastup uz Bregovića najavljen i na bilbordima po gradu.

Ovo je četvrta godina da se u gradu organizuje doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

- 2013. godine smo se opredelili da izvođači budu iz Novog Sada, a to su bile grupe "Garavi sokak", "Amajlija", "Apsolutno romantično" i druge. Naredne godine, održali smo tradiciju i ugostili istog datuma pevače Željka Joksimovića i Natašu Bekvalac, a te novogodišnje noći Novosađane su zabavljali i Jelena Tomašević i Nikola Rokvić. Novi Sad dobro pamti prošlogodišnji nastup Svetlane Cece Ražnatović koja je pevala za Pravoslavnu novu godinu pred oko 60 000 ljudi okupljenih ispred Gradske kuće - pohvalila se danas Nada Kobac, savetnica gradonačelnika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?