VIDEO MIKI PRETI BRENDONU ZBOG HIGIJENE Mene će izbaciti iz rijalitija a ti ćeš završiti u Urgentnom
Foto: Printscreen Parovi

Ne mogu da ga podnesu

VIDEO MIKI PRETI BRENDONU ZBOG HIGIJENE Mene će izbaciti iz rijalitija a ti ćeš završiti u Urgentnom

Stars -
Brendoonu higijena očigledno nije na prvom emstu, jer je pokazao da nema problem s tim da se brije na istom emstu gde se umiva i pere zube.

Marko Perović pokušao je da objasni Brendonu da to što radi nije higijenski, ali Radonjić ga slušao. Posle toga mu je Miki Đuričić zapretio, izjavivši da će završiti u bolnici ako ne prestane.

"Samo ako nađem jednu dlaku... Mene će izbaciti iz rijalitija, ali ti ćeš završiti u Urgentnom!" poručio mu je pčelar iz Kupinova.

Iako Brendon tvrdi da je oprao sve za sobom, Anđela je u emsiji "Parovi" ispričala da nije obrisao kupatilo, već da je odmah uskočio u bazen jer ga je mrzelo da se tušira. Miki je dodao da je Brendon strašno neuredan kao i da ovo nije prvi put da promoviše nehigijenu."Brendon je primitivan čovek. Ostavlja đubre u kuhinji, kada jede salamu ne vraća je u frižider, voće mu truli u ormaru a stvari su mu prljave. Stalno peče jaja bez ulja koja mu uvek zagore, nikad iza sebe nije oprao tiganj ili šerpu. Svi znamo da ne pušta vodu posle nužde i penje se na wc šolju kad urinira" ispričao je Miki, a ostali takmičari su to potvrdili, iako je Brendon govorio kako to nije tačno.

Haos prave Gde Brendon Brije Noge by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja