• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oda analognoj fotografiji

Izvor mondo.rs

Ako volite dobru fotografiju, ili tek želite da se upoznate sa tim vidom umetnosti, obavezno dođite na predstavljanje knjige "My Shadows & Swahili Coast". Biće zanimljivo...

 "Ovo nije album mojih fotofrafija već simbola mog životnog puta. Posvećeno mojim savremenicima. U čast i na sećanje onima sa kojima sam razmenjivao deo životne energije", kaže Mari Bralić, autor knjige "My Shadows & Swahili Coast", koja će biti predstavljena 15. januara u Бартcелона Belgrade Design Districtu, od 16 časova.

Autor kaže da je njegova knjiga zapravo kroki njegovog života u Africi, ali i budućih projekata na egzotičnim lokacijama.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I SAMO DEO ONOG ŠTO VAS OČEKUJE U KNJIZI:

"Pamte me po modnoj fotografiji u radu sa čuvenim modnim kreatorima, modnim kućama i manekenima na lokalnom području, ali i na projektima Evrope i Afrike, na projektima marketinga sa poznatim klijentima i agencijama kao kreativni i art direktor. Kroz fotografiju radio sam i na scenarijima za TV spotove, režirao, dizajnirao kataloge, sarađivao sa printanim i elektronskim medijima.

Čarobnu formulu pronašao sam u radu na turističkom marketingu. To mi je omogućilo kreativni rad na umetničkoj fotografiji, a i kolekcijama sa destinacija", kaže za sebe Mario Bralić, koji je senzibilitet modne fotografije spajao sa egzotičnim prostorima.

Ovo nije njegova prva knjiga

Mario Bralić do sada je objavio i knjige fotografija: "Brodovi i "Mediteran", a bio je umetnički direktor monografije o Mirjani Marić.

Obiša je i kamerom zabeležio mnge zanimiljive destincije: Šri Lanku, Rusiju, Amazoniju, Tanzaniju i Zanzibar... ali uvek ističe da je "rođen u Zemunu, mediteranskih korena".

Završio je Fakultet primenjenih umetnosti u Minhenu, član je ULUPUDUS Sekcije fotografa i dobitnik godišnje nagrade tog Udruženja.

Mario je imao mnoštvo samostalnih i grupnih izložbi, u zemlji i inostranstvu, osnivač je jednog od prvih autorskih studija za kreativne komunikacije.

O njegovom bogatom umetničkom radu svedoče njegove fotografije, ali će vam i umetnik lično, kada se upoznate, ispričati neku od mnogih zanimljivih avantura u kojima se našao tragajući za novim predelima, objektima i ljudima koje će fotografisati.

Sa Mariom, između ostalog, možete da "ćaskate" i na svahili jeziku!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE