Dečak koji je rastužio Srbiju posetio svoju Crvenu zvezdu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.01.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net

Marko je navijač Crvene zvezde, i posetu Beogradu iskoristio je da dođe na stadion ''Rajko Mitić''.

FK CRVENA ZVEZDA
FK CRVENA ZVEZDA

Povezane vesti

Trinaestogodišnji dečak iz sela Vuča na Kosovu i Metohiji, nakon porodične tragedije koja se dogodila 2014. godine, živi sam u svom porodičnom domu.

''Marko je na Marakani srdačno dočekan. Predsednik kluba, Svetozar Mijailović, uručio je Marku Vučiniću poklone u ime kluba i rekao da Crvena zvezda misli na sve svoje navijače. Zajedno sa predsednikom, Marko je obišao prostorije stadiona, svečanu ložu kao i Zvezdin muzej.

Usledila je i poseta svlačionici prvotimaca. Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković, dočekao je Marka i predstavio ga saigračima, nakon čega su ga Zvezdini prvotimci pozdravili aplauzom. I dok se Markova životna priča prenosila od igrača do igrača, posebno je ganut bio Mičel Donald, koji ga je i lično pozdravio. Naravno, dres Crvene zvezde koji su svi igrači potpisali, se podrazumevao kao poklon''
, saopšteno je na sajtu kluba.

Marko

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
degrobarizator
Tuesday, 12.01.2016
00:41

Pred ovakvim stvarima sva nasa navijacka prepucavanja gube smisao. Nadam se da ces pronaci svoju srecu dete, a potrudicu se da te navijaci tvoje Zvezde ne zaborave i pomognu ti koliko budu mogli.

avatar
i.sarajevo
Monday, 11.01.2016
20:14

nek je ziv i zdrav ,da ga lijepa sreca dalje u zivotu prati

avatar
Black Tooth
Monday, 11.01.2016
20:06

Grobar sam ali svaka cast za ovo! mozda bi bilo dobro da se decko prebaci da zivi u Beograd isto!

avatar
Volem Vosu
Monday, 11.01.2016
22:39

A gde ce ovde da zivi,tamo ima kucu,verovatno i rodbinu koja mu pomaze i koja se stara o njemu,ovde bi bio sam,bez ikoga. Lepo bi bilo kad ga Zvezda ne bi zaboravila,da se navijaci organizuju da mu malo pomognu,ipak je strasno da tako mlad decak ostane bez roditelja,makar mu je ovaj boravak na Marakani sklonio misli sa teskoca u kojima zivi.

avatar
Black Tooth
Monday, 11.01.2016
22:54

da zato sam napisao mozda