');
Najnovije vesti
Blic Vesti Beograd

ODGOVOR PIO FONDA Evo zbog čega Beograđanin nije mogao da uspostavi vezu

Beograđanin Zoran Vesić javio se redakciji "Blica" da se požali kako više od 250 puta nije uspeo da uspostavi vezu sa PIO fondom. Evo odgovora iz PIO fonda zbog čega.

PIO fond Foto: B. Karanović / RAS Srbija
PIO fond

- Uz izvinjenje vašem čitaocu i ostalim građanima koji poslednjih dana nisu uspeli da ostvare komunikaciju sa Filijalom za grad Beograd, obaveštavamo vas da je razlog havarija u vodovodnoj instalaciji, kada je oštećena telefonska centrala i do danas nisu osposobljene sve linije, što je osnovni razlog nemogućnosti uspostavljanja telefonske veze. Takođe, podsećamo da je danas, kao i svakog ponedeljka i četvrtka, bio prijemni dan za građane, a s obzirom na to da Filijalu dnevno poseti gotovo 4.000 korisnika i osiguranika, referenti zbog velikog broja stranaka tokom prijemnih dana nisu u mogućnosti da odgovaraju na sve telefonske pozive. Svakako, u ime direktora Filijale za grad Beograd, Ivana Todorovića, upućujemo izvinjenje Vašem čitaocu, i pozivamo njega i ostale građane, ukoliko budu imali sličnih problema, da se direktno obrate direktoru na mejl ivan.todorovic@pio.rs, i ukažu na problem.

Sve građane upućuju i na Kontakt centar Fonda, kome se mogu obratiti telefonskim putem na brojeve telefona: 0700/017-017 (po ceni lokalnog poziva) ili na 011/3060-680 (za pozive sa mobilnog telefona i iz inostranstva), kao i slanjem elektonske pošte na kontakt@pio.rs.

- Operateri Kontakt centre su dostupni građanima od 8 do 15 svakog radnog dana i sigurno se javljaju na telefonske pozive i obezbeđuju odgovore - kažu u PIO fondu.