Nije ga iznervirao komentar: Miroslav Ilić
Petar Marković
Nije ga iznervirao komentar: Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: Petar Marković

Devin Antonović (30), vanbračni sin folk pevača Miroslava Ilića, krajem nedelje će iz Njujorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem!

Pevačev sin se veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju.

"Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kada je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću", tvrdi dobro obavešteni izvor.

Deivn je pokušao da se vidi s ocem 2008. godine, ali mu to nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov. Devonova majka Mirjana će ovog puta iskoristiti boravak u Beogradu kako bi posetila svoje najbolje prijatelje Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, koji su joj tri decenije velika podrška.

"Mira i Devin će otići kod Živojinovića koji jedva čekaju da ih vide. Oni su bukvalno kao familija i njihovo prijateljstvo je za ceo život.

Komentari (11)

Мирослав, Краг.

11.01.2016 23:30

Који је то човек, то му је син сигурно... и 30 година сања да упозна оца... ако то Мирослав не уради онда је гори од Боре Чорбе, који није отишао жени на сахрану кад се убила због њега. Ово је људска и морална обавеза ако то дотични отаац не схвата - нема ту ни човека ни оца, већ - Б Р У К А. Много би већи човек испао, кад би прихватио своје дете,овакао обично го..о. Е, мој имењаче, бити човек је врлина, а бити Шојић није тешко.

teodor

12.01.2016 05:04

@Мирослав, Краг. - Uvek je bio nistarija i slina. Isprsi se matora kon.i.o , budi covek makar jednom u zivotu. Brena i Boba imaju pravo da sami biraju sebi prijatelje i ne vidim da neki u tome vide problem. Srpskom sinu Devinu zelimo dobrodoslicu u njegovo otecestvo.

dorcolac

12.01.2016 21:31

@Мирослав, Краг. - Bora Čorba je bio na sahrani svoje žene (koja se nije ubila zbog njega nego zbog preterane konzumacije alkohola i lekova ). Postoje u novinama objavljene fotografije sa sahrane. Što se tiče Miroslava, ne pita se on nego njegova žena koja mu ne dozvoljava nikakav kontakt sa vanbračnim sinom. U protivnom mu sledi razvod i deoba (ne tako male) imovine.

mira

12.01.2016 00:23

miroslave sram te bilo , treba te skinuti i sa tih tv ekrana , matori pokvarenjak, sramoto jedna neces da vidis rodjenog sina

MAČIĆ

12.01.2016 09:33

@mira - JA BIH SE ZAMISLILA KAKVU PORUKU MI JE POSALO NEKO "OD GORE" KADA MI SE SRUŠILA BINA NA KOJOJ SAM PEVAO U SARAJEVU, NEKA OPOMENA MOŽDA!

Lela

12.01.2016 10:11

@mira - Upravo tako. Trebalo bi ga zabraniti na TV, ne samo što ne želi da prihvati sina , već i zato što koristi svaku priliku da u Pinkovim zvezdama već mesecima na najgori mogući način vređa Brenu. Ko je gledao bar povremeno, shvatiće o čemu pričam.A baš sam se pitala čemu tolika netrpeljivost.

jo

12.01.2016 00:25

covek nije zeleo to dete i rekao je majci unapred kakav ce biti njegov stav ako odluci da zadrzi trudnocu...i ocigledno je da taj stav nije i nece promeniti...njegovo pravo...nikog nemozes naterati da bude roditelj i tacka...nego interesantna je kolicina mrznje koju pokazuje brenda prema miroslavu...strasno...a i sama je rastavila tudji brak..bolje bi joj bilo da pripazi da miroslav ne razveze jezik o njenim avanturama po pecalbi...a bas bi bilo lepo da miroslav progovori.......

Dragomir

12.01.2016 08:17

@jo - јо,ништа горе не мрзим када само погледам нечији коментар као твој и видим бруку и срамоту од НЕПИСМЕНОСТИ!Где ти је велико слово на почетку реченице?Имена се пишу великим словом!ТЕКСТ СЕ ПИШЕ СРПСКОМ ЋИРИЛИЦОМ ИЛИ LATINICOM!Pišeš pismom podmuklih engleza pa čitamo ... zeleo,ce biti,odluci,zadrzi,ocigledno,ne mozes,tacka,kolicina ... Nađi nekoga da ti instalira srpska oba pisma LATINICU i ЋИРИЛИЦУ?Српска ћирилица је званично најбоље писмо на свету!Једно слово - један глас!Лепота и памет!

jo

12.01.2016 18:15

@jo - @dragomir....kao prvo prestani da kao ulicar vices tim velikim slovima...drugo edukuj se malo o bontonu postavljanja poruka po portalima...a kao trece pametnjakovicu neprikosovenih razmera, kad ti budes govorio moj maternji jezik...koji btw, nije nijedan od balkanskih, tako kao ja tvoj, a ne zelim ni da te izazovem na pismenost pisane reci, onda se javi, a do tada sedi dole, jedan!!!!!

Lovac

12.01.2016 05:39

Kolko ja vidim dolazi Momak da rasproda Bagere u Kolubari .da naplati Ai´limentaciju.

sanjaars

12.01.2016 08:17

Molim redakciju da pre objavljivanja teksta pokusa da uoči gramatičke greške. Napisati MIROSLAVOV je skandalozno!!! Kakav narod takve i novine...