• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva promena!

Izvor mondo.rs

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava (ne, ne nosi više haljine)

Upoznali smo ga u Velikom Bratu, gledali na Farmi i slušali kako upućuje izazov golmanu Vladimiru Stojkoviću da ga obriše, a sada ga nigde nema ... Boki 13 je "batalio" estradu kako bi se posvetio novom poslu i studijama prava u Italiji.

On je postao predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava i posverio se master studijama.

"Ženska garderoba je njegova prošlost, sada nosi muška odela", rekao je neimenovani izvor o Bokiju 13, tačnije Bojanu Jovanovskom.

"Čast mi je i zadovoljstvo što konačno mogu sebe da pokažem u drugom svetlu. Srećan sam što se biše ne bavim estradom. Na meni je velika odgovornost i konačno imam priliku da pokažem svu svoju intelektualnu moć i kreativnost. Trudiću se da opravdam poverenje i zato pozivam sve ljude koji su iole proevropski orijentisani da rade na sebi i pokažu otvorenost. Cilj mi je da i mi sa Balkana damo dobar primer i da krenemo ka Evropi. Prvi korak ka tome je da svi zajedno promenimo loše navike. Obećavam da će javnost biti uredno informisana o svakoj aktivnosti u vezi s ljudskim i manjinskim pravima", rekao je Bojan "Kuriru".

Podsetite se starog Bokija 13.

boki 13
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stefan

Ne zanima meee

Marko

Od te bolesti se ne umire ali se sa njom umire...jel pije on lekove?

Drilluminat

Sad je boki 14 ahaha koja .akaza.

SERIJE