• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Devojka u agoniji zbog fotke s Facebooka (FOTO)

Izvor mondo.rs

Devojka, inače apsolvent književnosti na niškom Filozofskom fakultetu, našla se na velikim mukama jer je morala da ubedi prvo svoje roditelje, a onda i ostale da je u pitanju zloupotreba njene slike ukradene sa Facebooka.

 Devojka - poslovna pratnja - fotografija - Facebook prevara Izvor: Printscreen/MONDO


Milica Ilić (24) iz Surdulice podnela je danas krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca jer je fotografiju na sajtu cityoflove.com na profilu eskort dame poznate pod pseudonomom “MILICA LUX” zamenio njenom, javljaju danas beogradski mediji.

Prevaru je izveo koristeći se printskrinom, tako što je fotografisao sajt, promenio sliku a zatim ga je “rasturao” preko društvenih mreža.

"Pre dva dana me je pozvao prijatelj iz Surdulice i poslao mi sliku koju je on dobio preko Vajbera. Užasnula sam se, već dva dana živim u pravom paklu. Pokušala sam da saznam šta se dešava i na osnovu onog što sam do sada utvrdila mislim da je sve krenulo iz Beograda jer su neki moji poznanici iz ovog grada slike prosledili u Surdulicu. Strašno se osećam, potičem iz patrijarhalne sredine gde se na ovakve stvari ne gleda nimalo blagonaklono. Nemam ništa sa tom 'MILICOM LUX' osim istog imena i godina. Ako se dobro pogleda ta fotografija koja kruži društvenim mrežama jasno je da je pitanju montaža, odnosno da je moja slika 'nalepljena' preko originala", objašnjava očajna studentkinja.


Ona strahuje da bi se ovaj skandal za koji nije nimalo kriva, odraziti i na njenu buduću karijeru

"Pri kraju sam studija, planirala sam da već od aprila počnem da spremam đake za prijemni ispit iz spskog jezika. Posle ovog što mi se desilo zaista ne znam kako će ta deca i njihovi roditelji reagovati. Zato sam odlučila da stvari isteram na čistinu. Ne znam ko mi je to uradio jer ni sa kim nisam u zavadi, ali očekujem da će ga organi gonjenja identifikovati i da će biti kažnjen za to što je pokušao da mi upropasti život", ističe Milica za "Telegraf".

Komentari 40

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

B

Ja ne verujem šta sve zauzima prostor u medijima. Vest koja se tiče celog društva, nema šta.

Nislija

Jadna ta deca ako ih ti spremas,mislis da ce mediji da te operu tuzna je tvoja prica...Trebala si da razmisljas na vreme sto nisu stavili sliku neke normalne devojke????Ali Srbijo..

peca.delija

Sve ove studentkinje koje dodju u Beograd su vecinom iz nekih postenih porodica. Zato ih gazde i stanodavci mnogo vole.

special image