Kanje Vest molio Marka Zakerberga za novac na Tviteru i dobio je adekvatan odgovor
Foto: Facebook/screenshot

Zbog duga od 53 miliona dolara

Kanje Vest molio Marka Zakerberga za novac na Tviteru i dobio je adekvatan odgovor

Pop kultura -
Pop pevač, Kanje Vest, nedavno je javno na društvenoj mreži Tviter zamolio osnivača kompanije Fejsbuk da mu pruži finansijsku pomoć, odnosno da mu donira milijardu dolara kako bi pevač napokon mogao da realizuje svoje umetničke projekte.

Kanje je rešenje za svoj finansijski problem od 53 miliona dolara odlučio da potraži od jednog od najbogatijih ljudi na svetu i to preko društvene mreže Tviiter.

"Znam da ti je rođendan, ali možeš li da me nazoveš do sutra? Ti voliš hip-hop, voliš moju umetnost, ja sam tvoj omiljeni izvođač, ali ti me gledaš kako jedva dišem dok slušaš moj album u svojoj kući", poručio je Kanje.

Zakerberg nije direktno odgovorio suprugu starlete Kim Kardašijan, ali mu je na suptilan način poručio da ne želi da ima ništa s njim.

Stiv Grim, programer koji je radio u Fejsbuku, napisao je status kojim se podsmevao Kanjeu, a Zakerberg je tu objavu "lajkovao".

Foto:Facebook/screenshot
Foto:Facebook/screenshot

"Dragi Kanje Vest, ako ćeš da tražiš milijardu dolara od osnivača Fejsbuka, možda to ne bi trebalo da radiš preko Tvitera", glasio je status, koji je u međuvremenu obrisan.

Kanje je finansijsku pomoć takođe potražio i od koosnivača Gugla, Larija Pejdža, navodeći da će ulaganje u njega biti delotvornije od "otvaranaja škole u Africi".

"Hej Lari Pejdž, i tebe ću zamoliti za pomoć. Svi vi frajeri u San Francisku slušate hip hop, ali nikada ne pomažete pravim umetnicima. Radije bi otvorio jednu školu u Africi, kao da će to zaista pomoći toj državi. Ako želiš nekome da pomogneš, pomozi meni. Obećavam učiniću svet boljim", napisao je Kanje.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track