TEŠKO GA NAHRANITI: Evo šta Maja Volk sprema Novaku Đokoviću, a sve za 500 dinara!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

Prvi reket sveta voli sirovu biljnu hranu

TEŠKO GA NAHRANITI: Evo šta Maja Volk sprema Novaku Đokoviću, a sve za 500 dinara!

Žena -
Maja Volk, profesor dramaturgije, pisac, scenarista, muzičar i vajar, nakon duge borbe s teškom bolešću, rešila je da se posveti zdravoj ishrani, a sada je dobila i ponudu koja se ne odbija.

Naime, s Majom je kontaktirala Jelena, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, i zamolila je da njenoj porodici bude lični kuvar.

"Spremam im doručak i ručak, sve od biljne i sirove hrane. Za njih su cene kao i za sve druge mušterije, ali spremam kao mojoj deci, nit merim nit gledam koliko čega stavljam. Torte su 250 dinara, sokovi 300, a kompletno jelo 500 dinara. Mislim da cene nisu dramatične", rekla je Volkova, a na pitanje otkud to da baš ona bude lični kuvar porodice Đoković, uz osmeh priznaje da je s njom stupila u kontakt lično supruga srpskog tenisera Jelena.

"Nas dve smo se upoznale prošle godine na Zlatiboru kada su oni imali onaj kamp za decu. Tada sam držala školu zdrave hrane tamo na planini. To je bio trenutak kada smo se upoznali i ja sam im poklonila svoje knjige o zdravom životu i od tada smo u kontaktu. Pre nego što su došli u Srbiju, Jelena me je zvala i pitala da li želim da im spremam hranu. Oduševljeno sam rekla da će mi to biti veliko zadovoljstvo i, naravno, s uzbuđenjem sam prihvatila", rekla je Maja.

Ona nam je otkrila da svetski teniser jede za dvoje i da ga nije lako nahraniti.

"Treba nahraniti Novaka, nije to lako. Ali sve što napravim, on pojede. Sve mu se sviđa jer je hrana lagana. Količina je velika, kao za dva čoveka, ali je bitno da Nole bude sit. Presrećna sam jer se on uvek žali da je galadan, a posle mog obroka je sit. Svi Đokovići najviše vole kada im spremim slatkiše, kao što su jagode sa šlagom i indijskim orahom", pohvalila se Maja i objasnila da im ona lično nosi hranu kada su u Beogradu.

"Oko sedam časova ujutru dođem u radnju i spremim sve što treba da im odnesem. Jako su fini i meni mnogo znači što su baš mene odabrali. To je velika stvar, zar su se Đokovići, koji mogu da unajme bilo kog kuvara na svetu da im kuva, odlučili za mene! Mojoj sreći nema kraja", zaključuje Volkova.

Osim što im sprema hranu kada su u Beogradu, Maja će savetima pomagati Đokovićima kako da spreme obrok gde god da se nalaze. S obzirom na to da je Novak juče otputovao u Dubai, Volkova će narednih dana biti posvećena Jeleni i njihovom nasledniku Stefanu.

Foto Marina lopičić
Foto Marina lopičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track