• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSUĐENA: Javili se klijenti!

Izvor mondo.rs

Starleta koja je uhapšena krajem 2014. godine zbog navodnog bavljena prostitucijom osuđena nakon saslušanja dvojice klijenata

Starleta Milica Mimi Živanović, poznatija kao Mimi Oro, koja je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom, kažnjena je na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara.

Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora u izdržala je polovinu kazne, ali sada nečće morati da se vraća iza brave, jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu.

"U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presudu je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe", rekao je neimenovani izvor listu "Alo".

Isti izor dodaje da Milica Živanović prostestuje zbog toga što se nije suočila s klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio.

Mimi Oro je u decembru 2014. godine uhapšena sa još sedam devojaka, a terećena je da se bavila elitnom prostitucijom. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu kazne od osam dana na koju je tada osuđena. Starleta i učesnica rijalitija Parovi je tada poricala da se bavi prostitucijom.

Podsetite se rijaliti svađe na tu temu ...

Mimi i Šavija: Ko je prostitutka?
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Plati,pa...

Sve,sve,ali 'Mimi Oro'...umetnicko ime:) Ne bi bilo cudo da padne jedan bestseler,a onda krece serijal (naziv nije bitan),scenario Milomir Maric,generalni sponzor Vlada Republike Srbije!

MILOSEV MIMA

vidi ista ja,ista !

007

Tako je i do diplome došla.

SERIJE