• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas u Monsun!

Izvor mondo.rs

MONDO vam poklanja dva puta po dve karte za žurku u subotu uveče!

Nemačka tehno producentkinja i DJ Xara i beogradski tehno duo Monosaccharide nastupiće u subotu 27. februara na Burst Showcase-u u klubu Monsun. Veče u kome će dominirati mračni, hipnotišući i eksperimentalni tehno zvuk upotpuniće i specijalna gošća Modulette, producentkinja i DJ koja takođe dolazi iz Nemačke, dok će za zagrevanje biti zadužen novosadski DJ i producent Rottclef.

Ako želite da osvojite karte za ovu žurku, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Monsun" na adresu [email protected]. Odabrane dobitnike odmah ćemo obavestiti emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Xara je DJ-ingom počela da se bavi 2011. godine, a svoj talenat i svestranost pokazala je radeći warm-upove za velika svetska imena kao što su Ben Klock, Len Faki, Johannes Heil, Gary Beck, The Advent, Cari Lekebusch, Monoloc, Alan Fitzpatrick i drugi. Već 2012. godine počela je da se bavi produkcijom, a njene pesme istražuju malo mračniju stranu tehna. Do sada je muziku izdavala za etikete Harthouse i Erphun’s Brood Audio, dok će se njeno najnovije izdanje koje se očekuje ove godine naći na Burst Records.

Tehno duo Monosaccharide čine muzički producenti i DJ-evi Dragana Milinković i Sreten Savić, oni su ujedno i vlasnici etikete Digitronica. Publici su se prvi put predstavili albumom Unity koji se našao na Exit Festival Label-u 2013. godine, a njihova muzika mogla bi se opisati kao eksperimentalni tehno. Krajem prošle godine izdali su Consumer EP za Burst Records, na kome su se našle četiri trake – dva originalna miksa i dva remiksa koje su uradili nemčaki DJ i producent Subjected i italijanski DJ i producent MTD.

"Žurku u Monsunu upotpuniće i specijalna gošća iz Berlina – Miriam Modshein a.k.a Modulette čija muzika je emotivna i transcendentalna sa hipnotišućom atmosferom i izraženim basovima. Zagrevanje za žurku radiće mladi novasdski Rottclef čije setove karakteriše pažljivo selektovan tehno zvuk uz trake iz njegove produkcije", navode organizatori.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE