Sanja Vučić ZAA predstavnica Srbije na Evrosongu

by | mart 7, 2016

Radio-televizija Srbije donela je odluku da Srbiju na 61. „Pesmi Evrovizije“ predstavlja Sanja Vučić ZAA.

sanja

Sanja će se za naklonost publike i stručnog žirija 43 zemlje Evrope i Australije boriti kompozicijom „GoodbyeIvane Peters, koja je i tekstopisac numere.

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem ‘Evrosongu’ izabran je na internom konkursu RTS-a. Ove godine predstavljamo jednu mladu i izuzetno talentovanu pevačicu, čija će interpretacija i energija, verujemo, biti iznenađenje kako za domaće, tako i za inostrane ljubitelje ‘Pesme Evrovizije’“, otkrio je Dragan Ilić, šef delegacije Srbije na „Pesmi Evrovizije“.

A photo posted by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on

Nakon predstavljanja izvođača, u specijalnoj emisiji „Pesma Srbije za Evropu“ gledaoci u Srbiji i ljubitelji „Evrosonga“ širom sveta moći će premijerno da čuju kompoziciju koju će Sanja Vučić ZAA pevati u ime Srbije u Stokholmu.

A photo posted by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on

Emisija je na programu u subotu, 12. marta, u 21.00 na RTS 1, i predstaviće srpskog izvođača, njena interesovanja i talente, što će gledaoci moći i da vide.

Srbija će nastupiti u drugom polufinalu 61. „Pesme Evrovizije“. Polufinala su zakazana za 10. i 12. maj, dok je Veliko finale 14. maja u Areni „Globen“ u Stokholmu, uz direktan prenos na RTS-u.

Tagovi: