Bez mešanja ljubavi i posla: Kalvin odbio saradnju sa Tejlor

by | mart 7, 2016

Iako su Tejlor Svift i Kalvin Haris jedan od najmoćnijih parova u pop svetu, nemojte da očekujete i njihovu saradnju u skorije vreme.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Prema poslednjim izveštajima, škotski DJ ljubazno je odbio ideju svoje diskografske kuće da se udruži sa svojom devojkom super zvezdom.

Harisov tim jako želi da na njegovom idućem izdanju bude neka američka ženska zvezda i Tejlor im se učinila kao najbolji izbor. Međutim, Lalvin ne želi da meša posao i zadovoljstvo pogotovo nakon poslednje zbrke koja se dogodila nakon što je sarađivao sa bivšom devojkom Ritom Orom 2014. godine. Ritin singl „I Will Never Let You Down“ producirao je Kalvin, ali joj je zabranio da pesmu izvodi na TV-u kada su raskinuli nedugo nakon izlaska singla.

Iako nije naklonjen saradnji sa Tejlor, navodno je u pregovorima sa Bijonse, tako bar tvrdi The Sun.

Queen Bi je Kalvinov fan, a on je s druge strane potpisao za Džej Zijevu diskografsku kuću Roc Nation i već je spominjao koliko mu se sviđa njena saradnja sa Naughty Boyjem u pesmi „Runnin’ (Lose it All)“. Kalvinov idući singl izaći će nakon „How Deep Is Your Love“ iz prošle godine koju je napravio u saradnji sa Disciples, a pesma se našla na drugom mestu britanske liste i na 27. u Americi.

Što se tiče Tejlor i Kalvina, njih dvoje su pre tri proslavili godinu dana veze s tortom koju su sami napravili.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Tagovi: