U Prijepolju vanredno zbog nestanka struje

U devet mesnih zajednica opštine Prijepolje, proglašena je vanredna situacija zbog problema sa isporukom električne energije.

To je saopštio predsednik opštine Emir Hašimbegović. "Dalekovodi od 10 i 40 kilovata su van napona, što znači da je srednjenaponska i niskonaponska mreža doživela veliko oštećenje. Trenutno je bez električne energije 1.180 korisnika", rekao je Hašimbegović.

On je dodao da su ekipe Elektrodistribucije na terenu, a da se u utorak očekuje ubrzana popravka kvarova, kao i dolazak ekipa ED iz susednih opština. Hašimbegović je istakao da je, na zahtev ED Prijepolje, štab za vanredne situacije odobrio Javnom preduzeću "Direkciju za izgradnju", da pomognu u raščišćavanju putnih pravaca kako bi ekipe ED došle do mesta gde je situacija kritična.

Hašimbegović je rekao da su formirane dve komisije koje su u toku dana popisale štetu na putnoj infrastrukturi, kao i u domaćinstvima koja su prijavila štete. Prema njegovim rečima, saobraćaj na državnom putu ka crnogorskoj granici je uspostavljen i odvija se neometano. Kada je reč o isporuci toplotne energije, vode i održavanja gradske higijene, problema nije bilo i sve službe nesmetano rade.

Autor: agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.