FILMSKA DRAMA U GSP: Putnica sela za volan autobusa i izazvala UDES!

Kada se žena probudila, sela je za volan autobusa i startovala motor. Kako nije vična u upravljanju autobusom, udarila je u parkirani "Solarisov" autobus, a zatim pobegla

  • 3

Jedna putnica iskoristila je nepažnju vozača i sela za volan japanskog "MAN-a", a zatim udarila u "Solarisov" autobus. Uspela je i da pobegne, a sve se dogodilo u nedelju oko 17 časova u GSP pogonu "Karaburma".

Žena se uspavala na jednom sedištu autobusa, a vozač to nije primetio i ostavio je parkiran autobus sa sve ključem u bravi, piše Blic.

Kada se žena probudila, sela je za volan autobusa i startovala motor. Kako nije vična u upravljanju autobusom, udarila je u parkirani "Solarisov" a zatim pobegla.

- Žena je neovlašćeno ušla u krug pogona "Karaburma". Prilikom pokušaja manevrisanja autobusom udarila je u drugo vozilo. Istraga je u toku, a verovatno je bilo velikog propusta zaposlenih - priča jedan od radnika u ovom pogonu.

Ceo incident snimile su sigurnosne kamere u "MAN-ovom" autobusu.

- Na tom autobusu oštećena je prednja strana i staklo, a na "Solarisovom" zadnji deo. Na snimku smo prepoznali ženu. Reč je o beskućnici koja često zaspi tako u autobusu pa se i ranije dešavalo da uđe u pogon, ali smo je mi izbacivali iz vozila. Mogao je tako u pogon da uđe i terorista i digne sve autobuse u vazduh - upozorava radnik.

Direktor GSP "Beograd" Željko Milković do juče nije ni znao za incident u pogonu "Karaburma" da bi nakon što je istražio slučaj tvrdio da nije bilo ni najmanje štete.

- Radi se o ženi koja živi u blizini pogona pa je ušla u jedno od vozila i prošetala kroz njega. Sigurno ga nije vozila. Snimile su je kamere. Možete da pogledate snimak - rekao je Milković za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gggggrrrrrr

    9. mart 2016 | 13:15

    terorista ???hahahahaha gsp-ovi busevi su tempirana bomba,ne treba im terorista

  • N. S

    9. mart 2016 | 12:39

    Užas, užas od ne odgovornosti. Zar su svi spavali, ili bili pijani. Vozač da plati sve štete, jer ta,vozila mu nije poklonio tata, a direktor za sve LAŽI suspenzija. Država još dobro funkcioniše, kod tolike doze bahatosti i ne odgovornosti, a i bezobrazluka.

  • Grobarcina

    9. mart 2016 | 14:27

    Ne može više da čeka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA