Prvo što je Šarapova obukla posle priznanja o dopingu pokrenulo je polemiku u svetu (FOTO)

Ruskinja je i dalje u Los Anđelesu, gde je i organizovala konferenciju na kojoj je saopštila informaciju o doping testu

  • 9
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ruska teniserka Marija Šarapova od 12. marta će zvanično biti suspendovana zbog toga što je pala na doping testu tokom Australijan opena.

Ruskinja je istakla da nije znala da je medikament zabranjen posle menjanja pravila za novu sezonu, pošto ga je godinama koristila.

>>> Nije se dugo čekalo na reakciju Serene Vilijams na slučaj Šarapove

Ona je rekla da će snositi posledice i da ne želi da završi karijeru na ovakav način. U međuvremenu, renomirani proizvođač sportske opreme "Najki" suspendovao je sponzorstvo, i najavio da će pratiti situaciju do okončanja istrage i konačne kazne za Ruskinju.

Šarapova je i dalje u Los Anđelesu, gde je i organizovala konferenciju na kojoj je saopštila informaciju o doping testu, a fotoreporteri su je sutradan uslikali u šetnji.

>>> Šta je MELDONIUM zbog kog je Maša pala na doping testu?

Ruskinja je bila u kompletu obučena u odeću "Najkija", počevši od dukserice, donjeg dela trenerke i patika. Prenosi se da je tako krenula u teretanu, što je i logičan izbor klasičnog sportskog stajlinga.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kasnije je sedma teniserka sveta krenula u šetnju i kupovinu, a ovaj put, u odeći na kojoj se nije video niti jedan brend.

Mediji sada spekulišu da li je popularna Maša imala neku nameru za provokacijom, ili je kao i svakog dana obukla opremu od sponzora, koji možda već sad ne želi da se Šarapova u javnosti pojavljuje u njegovoj opremi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA