Најновије

ТРАМП: Ако победим у Охају и на Флориди – нокаутираћу ривале и постати недостижан

Милијардер Доналд Трамп – који је водећи међу републиканским претендентима на Белу кућу – изјавио је да је уверен да ће себи фактички обезбедити страначку номинацију за председника САД ако наредне недеље победи на предизборима „у двема кљућним државама – Охају и Флориди“.
Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

У интервјуу за Си Ен Ен, свој оптимизам је објаснио речима: „Ако победим у те две државе – биће то крај за противкандидате. Да направим поређење са боксом: ако победим у те две државе – своје ривале ћу наокаутирати. Победим ли, трку ће морати да напусте (сенатор са Флориде) Марко Рубио и (гувернер Охаја) Џон Кејсик“. Амерички аналитичари и политички коменатори наглашавају да ће управо предизбори у Охају и на Флориди „коначно разјаснити ситуацију пре финиш предизборне трке међу републиканцима“. Кејсик је унапред објавио: да ће напустити борбу за страначку номнацију ако не победи у свом Охају. Јавно је позвао Рубиа да учин исто ако не победи на Флориди. Према анкети Си Ен Ен, Трамп на Флориди треба да добије око 40 одсто гласова, а Рубио 24 одсто. А у Охају: он наводно има подршку 41 одсто републиканских бирача, а Кејсик – 35 одсто.
Прочитајте још:ТРАМП ОДНЕО МИЧИГЕН И МИСИСИПИ: Бизнисмен увећао вођство код републиканаца, али и Клинтонова код демократаТрамп није лудак, него стварно лице АмерикеТрамп најављује велику промену: Поштоваћу међународно право!
Извор: fakti.org  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА