Sahrana u Majilovcu
Alo!
Sahrana u Majilovcu

Alo!

Sahrana u Majilovcu, Foto: Alo!

Tužna povorka okupila se ispred porodične kuće Jeleninih roditelja u Majilovacu i odatle se uz tihe uzdahe i jecaje uputila na groblje na obodu sela. Na čelu je bila Jelenina ćerka (8), koja je grčevito stezala uz grudi sliku svoje majke.

Ćerka (8) nosila sliku majke

Dejan Briza

Ćerka (8) nosila sliku majke, Foto: Dejan Briza

Za njom, Jelenini roditelji Slađan i Vesna, koji sa njom nisu razgovarali punih sedam godina, i dečko Branko Kovčić, koji je bio sa njom kada je Stojiljković ispalio smrtonosne hice. Vidno potresen, Kovčić je je jedva držao korak, a prijatelji su ga pridržavali da ne padne.

Jelena je sahranjena u porodičnoj grobnici. Pre nego što je spuštena u raku, okupljeni su se opraštali jedan po jedan od nje nad otvorenim kovčegom.

Pridržavali ga da ne padne: Branko

Dejan Briza

Pridržavali ga da ne padne: Branko, Foto: Dejan Briza

- Jadnica. Mnogo se namučila. Sad mirno spava... - čulo se među rođacima, koji nisu mogli da zadrže suze.

Jelenu je Dejan ubio jer nije mogao da se pomiri s tim da ga je ostavila. Pucao je u nju dok je izlazila iz automobila u kojem je bio i njen novi dečko. Ubica se potom oprostio od svoje majke i otišao u policijsku stanicu, gde se predao kolegama.

Komentari (1)

srbin

12.03.2016 21:39

za revaru se glava gubi zene su kratke pameti i moze ih svatko da prevari mislim taj sto je iso sanjim da je sve kriv on je znao da ona bila zauzeta a nije slobodna idajnika niko ne voli preljuba je vrlo opsna ali niko ne misli na to roditelji su krivi za decu koju ne uce pameti i sta je opasno u zivotu raditi i za muske to vazi dok se ne donose zakon za varanje u braku to ce se desavati mladim gubi ce glavu najivno