“Orlovi” bi bili mnogo jači sa obojicom: Jokić i Bobi
Profimedia.rs
“Orlovi” bi bili mnogo jači sa obojicom: Jokić i Bobi

Profimedia.rs

“Orlovi” bi bili mnogo jači sa obojicom: Jokić i Bobi, Foto: Profimedia.rs

- Moja najveća briga je da se moji igrači ne povrede. Ali shvatam da Galinari ima šansu da odvede Italiju na Olimpijske igre, Lovernj Francusku, a Jokić Srbiju. To je iskustvo koje se doživljava jednom u životu i zato u potpunosti podržavam momke - izjavio je Meloun, na čije reči se nadovezao Jokić:

- Zaista bih bio počastvovan da igram za svoju zemlju.
I dok navijači “orlova” slave idealno razrešenje situacije u vezi sa Jokićem, jedan čovek smireno i bez euforije prihvata lepe vesti iz Kolorada.

- Nisam euforičan jer sam to znao još pre dva meseca - kaže za „Alo!“ Miodrag Ražnatović, Jokićev menadžer i otkriva kako su tekli razgovori sa čelnicima Denvera.

Ishod pregovora nećemo znati pre juna: Ražnatović

Aleksandar Dimitrijević

Ishod pregovora nećemo znati pre juna: Ražnatović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Pričao sam nedavno sa Arturasom Karnišovasom, pomoćnikom generalnog menadžera Nagetsa, koji je rekao da bi voleo da Nikolu vidi u klubu tokom Olimpijaskih igara, ali da u potpunosti razume njegovu želju da nastupi za svoju zemlju na najznačajnijem sportskom takmičenju. Mislim da je tu stvar kristalno jasna - kaže Ražnatović.

Međutim, problem bi mogao da nastane sa Bobijem Marjanovićem.
- Tu je situacija dosta kompleksnija. Ne zato što Bobi igra u timu koji se bori za najviši plasman, dok Jokićeva ekipa po svemu sudeći neće voditi bitku za titulu, već zbog činjenice da Bobi nema ugovor za sledeću sezonu. Dakle, predstoje nam razgovori, čiji ishod neće biti poznat pre juna. KS Srbije sa Draganom Đilasom na čelu čini velike napore da se i ta priča završi na najbolji način. Optimista sam - izjavio je Ražnatović.