Pale „kô mine“ i posle više od deset godina pod snegom!

Entuzijasti za automobile dobro znaju šta znači ostaviti vozilo na milost i nemilost vremenskim uslovima. Posebno u Rusiji po zimi i snegu. Ipak, neuništivim „mercedesima“ potrebno je samo malo ljubavi i zamena akumulatora da bi bez problema startovali.

Momci sa Jutjub kanala Flexiny obilaze razna napuštena vozila širom Rusije i pokušavaju da ih vrate u život.

Više od deset godina propadanja i bez ijednog paljenja motora ne predstavlja nikakav problem za nemačke četvorotočkaše koji su među najpouzdanijim i najkvalitetnijim na planeti.

Jedan od najpopularnijih snimaka je paljenje „mercedesa 407D“, koji je 12 godina stajao na snegu i hladnoći. Malo zatezanja motora i zamena akumulatora bilo je dovoljno da upali kao mina.

Možda još impresivniji slučaj jeste "Mercedes W153", napravljen 1937. godine, koji je, posle 11 godina stajanja na pod otvorenim nebom, uz malo ljubavi bez greške upalio.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво