Ljiljana Blagojević pljuje TLZP jer su odbili njenu ćerku
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Zašto je glumica ogorčena na „Emoušn“

Ljiljana Blagojević pljuje TLZP jer su odbili njenu ćerku

Stars -
Producenti popularnog šoua objavili snimak s kastinga za učesnike na kojem nije prošla Kalina Kovačević imitirajući Aleksandru Radović

Ljiljana Blagojević pljuje šou „Tvoje lice zvuči poznato“ zato što u njemu ne učestvuje njena ćerka Kalina Kovačević, koja na audiciji nije zadovoljila kriterijume producenata, otkriva Kurir.Iznervirani negativnim stavom slavne glumice, koji pokazuje na društvenim mrežama, produkcija „Emoušn“, koja stoji iza ovog uspešnog projekta, objavila je snimak s kastinga na kojem nije prošla Kalina. Mlada glumica je imitirala Aleksandru Radović, izvodeći njenu pesmu „Kao so u moru“, ali nije uspela da se nađe među deset učesnika popularnog šoua.BesnaLjiljana je, verovatno besna što su umesto njene ćerke mesto u šouu zauzele druge poznate ličnosti, posle prve epizode oplela po TLZP na Tviteru.- To je jeftina zabava i zaglupljuje - ocenila je poznata glumica, a zatim dodala:- Moglo je sve to s drugim učesnicima, ovako je lakrdija. Šteta.Iz ovog statusa bilo je jasno da joj se ne dopadaju učesnici, ali nije navela na koga konkretno misli. Sigurno je da smatra da bi njena ćerka to mnogo bolje uradila.Inače, Ljiljana Blagojević je podelila i tvit svoje prijateljice Biljane Lukić, koja je bila konkretnija:

Nije zadovoljila kriterijume... Kalina Kovačević
Nije zadovoljila kriterijume... Kalina Kovačević

Rušenje granica

- Veoma mi je porazno staviti Ivanu Peters i Daru Bubamaru u isti koš, tako se briše granica između neba i zemlje, nauštrb neba.Kontaktirali smo s Blagojevićevom kako bismo proverili na koga je mislila u svom tvitu, ali ona nam je poručila da ne može da priča jer je u inostranstvu.- Trenutno sam u Mađarskoj i ne mogu da vas saslušam zbog čega me zovete. U romingu sam, molim vas da me razumete - rekla je Ljiljana i prekinula vezu.Poslali smo joj i poruku, na koju nije odgovorila. Ni njena ćerka Kalina nije odgovarala.Podsetimo, u trećoj sezoni šoua takmiče se pevači Nikola Rokvić, Katarina Ostojić Kaja, Ivana Peters, Dara Bubamara, Daniel Kajmakoski, Slavica Ćukteraš i Halid Muslimović, voditeljka Ana Grubin, glumac Bogoljub Mitić i stendap komičar Neša Bridžis.

Seksi ostojiĆeva se Skinula i uskočila u kadu GOLA KAJA KAO RIJANAPevačica Kaja otišla je korak dalje od ostalih takmičara i skinula se gola. Ona je bacila sve sa sebe i uskočila u kadu jer je imitirala Rijanu. Na sceni joj se pridružio Neša Bridžis, koji se našao u koži repera Eminema. Oni koji su prisustvovali snimanju kažu da je stendap komičar razvalio imitacijom i da je odlično repovao komplikovani tekst s mnogo reči.Inače, više od 150 statista bilo je angažovano za njihov nastup, za koji su dobili brojne komplimente. Inače, u ovoj epizodi, koja će biti emitovana u nedelju na TV Prva, svi takmičari su žiri i publiku ostavili bez daha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track