Sporni trenutak: Partizan-Voždovac
printscreen
Sporni trenutak: Partizan-Voždovac

printscreen

Sporni trenutak: Partizan-Voždovac, Foto: printscreen

 

Nemanja Mihajlović bio je u duelu na ivici kaznenog prostora sa defanzivcem “zmajeva”. Posle njegovog pada sudija Nenad Đokić nije imao dilemu, već je svirao penal. Međutim, usporeni snimak govori da je možda i pogrešio... Šta vi mislite?

U svakom slučaju, jedanaesterac je realizovao Alen Stevanović i na taj način skinuo Partizanovu kletvu jer prethodnih šest penala ispod južne tribine crno-beli nisu uspeli da realizovali. Najstrožu kaznu propustili da ostvare Valeri Božinov (Steaua), Andrija Živković (Javor), Stefan Babović (Čukarički), Petar Grbić (Čukarički), Nikola Ninković (Vojvodina), Nemanja Mihajlović (Radnički), kao i Saša Ilić (Rad) koji je jedini promašio penal van Partizanovog stadiona.

Da li je opravdano dosuđen penal za Partizan?

 

 

Ove sezone je dosuđeno ukupno 11 penala za fudbalere iz Humske, a samo su četiri pretvorena u pogodak. To su uspeli da učine Božinov protiv Jagodine, Babović protiv Voždovca, Šaponjić u Kupu protiv Sinđelića i momak koji je skinuo “kletvu” na meču sa Voždovce Alen Stevanović.

 

 

 

Komentari (5)

W

12.03.2016 20:57

Najbitnije je da na derbiju ,,nije" bilo spornih situacija,kao ni na ostalim utakmicama stuba srBstva!!!

sole

12.03.2016 23:30

opet hajka na Partizan.niste se smirili dok niste oterali Vujosevica i postavili poslusnicku/izdajnicku/ upravu u Partizanu. o favorizaciji CZ- kk/fmp/,fk i utakmici ofk-cz ni reci.tu nesme da se dira zbog velikog brata.sve vlasti su prolazne a narod opstaje i pamti.

cikakure

13.03.2016 08:00

dokle vise ako je penal dalije bio ako je gol onda je sumnjiva situacija

frenki

13.03.2016 12:03

Čemu služe stalne smicalice oko Partizana.Terzić krade milionče,na slobodi,deli pare igračima na crno,nikom ništa,celo prvenstvo pod zaštitom sudija,nikom ništa,novinari ko muve na g.... se zalepili za Zvezdu,nikom ništa.Pa šta da rade ljudi koji rade pošteno ,naravno mimo Zvezde ,da glasaju za lažova ?Nikad ,kad vrati penzije,osudi biznismene, koje sad reketira.Kad počne da radi za Srbiju a ne da vraća dug reketašima i ucenjivačima(Tezga,Čoravi)misliću o njemu pozitivno,samo jednom izdaica uvek

nuša

14.03.2016 14:46

Pitajte Tezgu i Šćepana velkog,oni sigurno znaju.A i Vučko samo je problem što on istinu nikad ne govori.