HOROSKOP ZA 13. MART: Bikovi, povucite ručnu! Lavovi, alkohol nije rešenje!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 2

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Danas mislite o nekoj opuštenoj zabavi. Privlači vas druženje bez obaveza sa nekim ko vam deluje kao idealan ’’materijal’’ za tako nešto. Ovo bi, vrlo lako, mogao biti jedan vrlo zanimljiv dan ukoliko se potrudite da ne pričate puno okolo i da se ne hvalite unapred!

BIK

Sad je jako važno samo tek jedno. Morate naučiti da zastanete. Povucite ručnu. Krenulo vam je dobro i prati vas sreća ali istu ne bi bilo dobro baš ni izazivati previše. Jedna od, ipak, najvažnijih stvari je ta kada čovek spozna trenutak kad je nužno podvući crtu i reći da je dosta! Biti zadovoljan sa onim što čovek ima, najveća je mudrost i znanje!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Rođeni ste da muljate nešto. Uvek ste na oprezu i nikad i ništa ne prepuštate slučaju! Niko ne može da vas prati ali ni da vas razume. Ipak, to vam je danas potpuno nevažna stvar. Danas se počinju relizovati neki vaši planovi od kojih ste skoro potpuno digli ruke.

RAK

Pokažite malo više razumevanja za druge i njihove potrebe! Niste sami na ovom svetu. Trebali bi biti mnogo više fleksibilniji u svojim stavovima, istupima i razmišljanjima. Vređate ljude oko vas a da to ni ne primećujete. Posle kad vam neko nešto prigovori, tad je kasno!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

LAV

Danas ste čvrsto rešeni da sve svoje muke i probleme utopite u alkoholu. Kako nekad možete biti toliko autodestruktivni?! Vaša ionako vrlo prgava narav sada u potpunosti, uz pomoć opijata, dolazi do izražaja. Danas ste nesnosni i sebi a kamoli drugima.

DEVICA

Danas su vam na pameti samo porodične teme kao i obaveze oko kuće. Vrlo je verovatno da ćete veliki deo dana provesti u obavljanju osnovnih kućnih poslova. Ipak, u ranim večernjim satima treba da očekujete jedan jako lep izlazak u emotivno vrlo stimulišućem društvu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

VAGA

Obasuti ste pažnjom danas i to sa svih strana. Čak i za vaše parametre, danas se osećate previše maženo i paženo. U redu, ima zasluge za to i činjenica da ste danas baš obratili pažnju na svoj izgled ali ima tu i još nešto. Danas zračite prenaglašenim šarmom koji nikoga u vaoj okolini, i sa kim dolazite u kontakt, ne može ostaviti ravnodušnim!

ŠKORPIJA

Danas ste potpuno obuzeti novčanim problemima. Nikako vam iz glave ne izlaze neke situacije od prethodnog dana gde ste morali mnogo bolje odreagovati i doneti potpuno drugačije odluke, a zbog čega ste danas na osetnom gubitku! Ipak, ne vredi plakati za prolivenim mlekom. Treba skupiti hrabrosti, dići glavu i krenuti dalje! Jer, danas je već novi dan!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Danas ćete dobiti poziv ili ćete se sresti sa nekim ko je direktno vezan sa inostranstvom. Vrlo je verovatno da se radi o osobi iz Nemačke ili čak Engleske. Sa tom osobom stupate u neke pomalo čudne relacije. Na stolu će se naći papiri i predlozi za neku vrstu saradnje. Istu ne odbijajte ali je svakako i ne prihvatajte oberučke i odmah! Zatražite vreme za razmišljanje!

JARAC

Vaš urođeni smisao za pravdu i pravednost, za moral i etiku, vas nije do sada doveo u životu na Željeno mesto. Čak, može se reći da ste zbog svoje krutosti prilično propatili. Ne ponavljajte uporno greške iz prošlosti. Naučite se na svojim greškama, konačno! Krajnje je vreme da počnete da se prilagođavate svetu i okolini a ne samo da čekate da događaji krenu vama u susret?!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

VODOLIJA

Danas ćete imati bar jedan, ili dva, vrlo oplemenjujuća i relaksirajuća susreta sa decom. Upićete čistu energiju i iskrenost koju samo deca mogu ponuditi. Radovaćete se nekim sitnicama i stvarima koje vam do sada možda nisu ni bile toliko značajne! Danas bi vam se mogli otvoriti iznenada potpuno novi i neslućeni životni vidici!

RIBE

Danas niste u svom elementu! Događaji su vas zatekli na krivoj nozi, niste nijedan signal iz okoline protumačili na pravi način. Totalno ste danas promašili temu i vezano za posao a pogotovo za ljubav. Ukoliko ste u stalnoj vezi, danas ćete doći u situaciju da se grčevito borite za nju. Na taj način ćete platiti ceh svojoj pokazanoj sebičnosti u ljubavi iz prethodnog perioda.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidzooo

    13. mart 2016 | 11:46

    Darko mislim da treba da prestanes da se bavis Astrologijom. Ne ide ti. Poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA