Aca Lukas sa  Sonjom i Sofijom
Aleksandar Dimitrijević
Aca Lukas sa  Sonjom i Sofijom

Aleksandar Dimitrijević

Aca Lukas sa Sonjom i Sofijom, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Estradni rat između pevača i bivših drugara Ace Lukasa i Željka Šašića oživeo je kada je ovaj drugi poručio ćerki Sofiji, bivšoj ženi Sonji i Lukasu da kolektivno idu na narko-test, jer mu se nije dopalo Sofijino otvoreno pismo koje mu je posvetila.

Lukas nije birao reči da odgovori Željku na strašne optužbe da se on i njegova porodica drogiraju.

- Ne znam šta više da kažem?! Ono što bih trebalo da uradim nije za javnost. On udara na porodicu. Mogu samo da mu poručim: oprosti mu Bože, ne zna šta radi. Da je to rekao neko koga cenim i poštujem, onda bih se iznervirao. Ovako to priča čovek koji ima ozbiljan problem. Ja bih jedino mogao takvu šamarčinu da mu opalim, ali bih mu preporučio da se obrati psihijatru ili nekom psihologu - rekao je Aca za "Dejli super star", a zatim još žešće opleo po Šašiću:

- Mi smo oguglali na njega. Ako mu trebaju novine, neka skoči sa Brankovog mosta u vodu. To će svi da napišu. Te priče da on okreće glavu od mene kada se sretnemo nisu tačne, jer mi se ne srećemo. Ako je i okrenuo glavu, ja njega nisam video - zaključio je Aca.

 

 

 

Željko Šašić

Zoran Lončarević

Željko Šašić, Foto: Zoran Lončarević

 

 

Komentari (7)

dobri

12.03.2016 21:03

Pročitao sam samo naslov. Voleo bih da Aca pročita mišljenje običnog građanina. Činjenica je sigurno jedna, a to je da tebe Sonja ni ova mala uopšte nevole. Da li ti je jasno da su sa tobom zbog medijske pažnje, naravno i finansija, jer si ti dobar pevač i napuniš dvoranu ili stadion bilo gde da odeš i sve što im duša poželi ti im udovoljiš a ljubav je negde u zapećku. Što se tiče ove male balave , kada bude jednom odrasla shvatiće šta znači biolpški, rođeni otac shvatiće da NEMA ZAMENE.

elena

13.03.2016 16:08

@dobri - sramota tako sitno i primitivno prepucavanje,ja ne mogu da shvtim da se poznaju a da tako nisko padaju.lukasa sa 58 god.ne bih mogla da poljubim ni preko stakla.tako mali,masan,ali njima odgovara,covek ima para.a cerka sta kaze za svog oca, ona je budala.juri samo gde je lova.pa prvo on joj je pravi otac,a vala i lepsi od ovog masnog lukasa.tereza.

Nenad

12.03.2016 22:29

E moj Lukase Lukase. Jadan si i bedan. Dzaba ti pare i pune dvorane... Da otmes zenu od svog najboljeg druga ! Sramota.. A i ta tvoja takoreci supruga, videce ona za neko vreme kako je kad gresnika stigne kazna, ili sto bi mi srbi rekli KLETVA. E tad ce tvoja supruga i njena cerka da cvile kao kerovi, ali tad ce biti kasno, nazalost.

vitez

12.03.2016 22:58

Ovaj Lukas kao neki fraer, pa valjda se računa ko je prvi poj..o a ne ko podbira ono što je ostalo.

buba

12.03.2016 23:13

sonju treba da je sramota...sofija napustila školu..dete se ponaša ko starleta..sa 16 godina izgleda ko da ima 25.....lukas pun ko brod a njih dve uzivaju....nema tu nigde ljubavi......željko je u pravu..

Ja

13.03.2016 08:03

Skočite obojica sa sve Sonjom pleaseeeee da se odmorimo svi!