Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.03.2016.
22:22
espreso.rs, Vestionline A

Evo zašto je bolje kad Srbi i Hrvati vode ljubav, a ne rat

Odavno je poznato da Hrvatice otkidaju na Srbe, a ruku na srce, nisu ni Srpkinje imune na Hrvate. Naročito Dalmatince, sa onim njihovim naglaskom... A da je to stvarno tako, pokazuju i brojne zvezde, pa se često zvezde iz obe države odlučuju za vezu, a neretko i brak sa nekim od "naših" ili "njihovih".

Z. K. Munja
Severina voli Srbe: Posle burne veze sa Milanom Popovićem udala se za mlađanog Igora Kojića

Evo nekoliko parova koji su pokazali da je mnogo bolje voditi ljubav, a ne rat, te da na estradi nema predrasuda, bar kad je ljubav u pitanju. 

1. Prvi slavni par, Hrvatica i Srbin koji imaju čak i zajedničko dete su Severina i Milan Popović. Iako se veza završila na ružan način pa su čak i tužbe padale, ipak u početku, ljubavi nije manjkalo.

2. Drugo mesto opet zauzima slavna Seve jer njena ljubav prema Srbima je očigledno velika pa pevačica skoro po pravilu bira Srbe. Severina i Kebin sin igor zauzimaju drugo mesto na našoj lestvici slavnih srpsko-hrvatskih ljubavi. Par koji je dizao veliku prašinu preti da postane jedan od najpopularnijih na domaćoj estradi.

 

3. Nemeš i Marijana, omiljena ljubavna drama koju smo uživo gledali u "Velikom bratu". Par je imao velike turbulencije, skandale i potrese koji su nastajali zbog Nemešove ljubomore koju je Splićanka i te kako znala da isprovocira. Ipak veza je potrajala i posle rijalitija ali se nažalost na kraju završila njihovim razlazom.

4. Hrvatski pevač i glumac Frano Lasić oženio je Beograđanku, Milenu Matić. Par je rekao sudbonosno DA, upravo u Glavnom gradu Srbije. Očigledno da hrvatski glumac nije odoleo čarima naše Milene.

 

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jan 7, 2016 at 10:39am PST

5. Milica Dabović i Šime Šiklić. Naša košarkašica je dugo imala misterioznog dečka, bivšeg rukometaša Hrvatske, Šimeta iliti Simona, kako ga zovu prijatelji. U međuvremenu, njegov identitet je otkriven a par više ne krije romansu.

6. Ava Karabatić i Uroš Ćertić. Nekadašnji seksi par rijalitija više nije zajedno. Ava se sa kaskaderom obično sreće u rijalitijima ali nakon " Velikog brata", nisu obnovili romansu. Ipak, ne možemo da ne primetimo da između njih i dalje sevaju varnice pa mislimo da ipak nisu ravnodušni jedan prema drugom.

7. Sergej Trifunović i Kristina Sajko su svakako bili jedan od atraktivnijih parova. Više puta su se svadjali i mirili ali veza nije potrajala. Glumac je više puta izjavljivao kako postoji seksi spoj između atraktivnih Hrvatica i Srba koji "otkidaju" na njihov akcenat.

 

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on Feb 2, 2016 at 9:18am PST

8. Glumac Stefan Kapičić i glumica Ivana Horvat važe za veoma skladan par. Zaljubili su se na snimanju serije Zora dubrovačka. I opet Hrvatica nije uspela da odoli srpskim čariima a ni glumac nije ostao imun na nju.

9. Ida Prester, TV voditeljka i pevačica i Ivan Peševski, preduzetnik i ugostitelj, upoznali su se kada je pevačica uveliko imala izgrađen život, karijeru i vezu. Međutim, kada su se ugledali nastao je uragan koji kako pevačica objašnjava, nije bilo moguće zaustaviti.

facebook.com
Uživaju u ljubavi: Vidoje i Nikolina

10. Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović su se venčali u Monte Karlu i uživaju u ljubavi, zaključuje "Espreso".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online