Kako jede, govori, sedi… Njegove navike otkrivaju kakav je u krevetu!

by | mart 12, 2016

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Većina žena će se saglasiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet njegov poljubac, kaže Trejsi Koks, seksualna terapeutkinja. Muškarac koji se ljubi „prenežno“, proizvodi mnogo pljuvačke, a njegov stil može da se opiše kao predvidiv i pomalo dosadan, pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu.

Brzinski poljupci i stil „centrifuge“ u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu da misli prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Pročitajte i… 8 činjenica koje otkrivaju da imate odličan seksualni život

„Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja“, kaže Koks. Ona dodaje da je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ni ne treba da dođe.

Otkrivamo vam šest njegovih navika po kojima i pre nego što završite u krevetu s njim možete da prepoznate da li je on dobar ljubavnik ili ne.

Šta o njegovom seksualnom umeću otkriva način na koji sedi, jede, govori, dodiruje vas ili drži za ruku, te i kako se ponaša u društvu pogledajte na sledećim stranama…  

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

1. Kako jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko „trpanje“ hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Pročitajte i… Kako da ga zadovoljite: Seksi trikovi zbog kojih će da “poludi” za vama

2. Kako govori

Monoton glas bez promene tonaliteta kao niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

3. Kako se ponaša u društvu

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Pročitajte i… Budite njegova Gejša: U čemu se krila tajna najvećih zavodnica?

4. Kako sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i svaki čas posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

5. Kako dodiruje

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Pročitajte i… Erotski horoskop: Koja seks poza najviše odgovara vašem znaku?!

6. Kako vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepletani pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas „guši“. Onima koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju u seksu je bitna „mehanika“ više od osećanja. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Koks.

Tagovi: