To se zove transformacija: Mrzela je kratke haljine, a sada je ponosna na svoje telo! (FOTO)
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

To se zove transformacija: Mrzela je kratke haljine, a sada je ponosna na svoje telo! (FOTO)

Žena -
Oduvek sam imala viška kilograma, osećala sam se zdepasto i bucmasto, a tome je još više doprinoslia moja visina, rekla je Sofi

Zgodna plavuša transformisala je svoju bucmastu figuru jer je imala ogroman strah da nosi letnju odeću, a sada ima preko 46.000 onlajn fanova, prenosi Stil.Reč je o Sofi Aris iz Mančestera, 28-godišnjoj bodibilderki koja je dizanjem tegova uspela da smrša i preoblikuje svoje telo. Pobedila je i na bodibilding takmičenju u bikini kategoriji, piše Daily Mail.Sofi sada na svom Instagram profili svakodnevno deli svoje fitnes savete i navike u ishrani.

"Oduvek sam imala viška kilograma, osećala sam se zdepasto i bucmasto, a tome je još više doprinoslia moja visina", rekla je Sofi za Daily Mail."Nikada nisam imala samopouzdanja niti vere u sebe, mislila sam da je moje telo potpuno neproporcionalno - imam mnogo duže noge u odnosu na gornji deo tela", dodaje devojka."Nije mi bilo ništa strašnije od kratkih šorceva i haljinica, bukvalno sam se bojala leta jer su svi oko mene bili tako obučeni", priznaje ona.

Kardio treninzi i vežbe joj nisu pomagali, sve dok nije krenula sa dizanjem tegova, na savet ličnog trenera. Rezultati su ubrzo postzali vidljivi, i ona je bivala sve zadovoljnija svojim izgledom. Danas je postala profesionalna bodibilderka i žena sa mnogo više samopouzdanja."Želim da inspirišem žene da steknu više samopouzdanja, da odbace loše navike u ishrani i okrenu se zdravim fitnes savetima", zaključila je.To se zove transformacija!

Looking like something out of Grease tonight Oh well #feelingfestive #wildsundaynight #holidayfun

A photo posted by Sophie (@sophie_aris) on Dec 20, 2015 at 10:38am PST

Pročitajte još na portalu Stil:Izbelila je zube bez pare i dinara: Samo je prokuvala ovaj sastojak, a rezultati su neverovatni!Živim u braku sa dve žene, a imam i devojku: Evo u čemu je čar mog života! (VIDEO)Ručak koji ublažava kiselost organizma: Ukusna namirnica na koju smo zaboravili! (RECEPT)Da li vam je sudbina namenila bogatstvo ili bedu: Evo šta vas čeka za 10 godina!Dragan Bjelogrlić sa suzama u očima: Napustio nas je jedan od poslednjih romantičnih heroja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track