26. mart  2016. 10.38  | Izvor: Beta

Crna Gora: Na saslušanju 55 Rusa i 5 Japanaca

PODGORICA -

Crnogorska policija privela je na informativni razgovor oko 60 državljana Rusije i Japana, preneli su danas podgorički mediji. Strani državljani, od kojih 55 ruskih, nisu imali prijavljen boravak u Crnoj Gori, boravili su u hotelu "Ramada" u Podgorici i "Perjanik" u Danilovgradu.

Kod stranaca je nađen veći broj različitih elektronskih uređaja, od mobilnih telefona do USB memorija.

Kako mediji navode, sumnja se da privedeni državljani pripadaju "stranim organizacijama" koje su se u prethodnom periodu dovodile u vezu sa "nasilničkim delovanjem" u inostranstvu.

U pomenutoj policijskoj akciji, proveravana su i druga fizička i pravna lica u Crnoj Gori.

Broj komentara: 3

Хајнал Чурушки  27. 03. 2016. | 13:32
У овој монтенегрини се свашта догађа, па и мобилни телефони и флеш меморије спадају у опасне електронске предмете па стога ако којим случајем, а не дај боже, кренете на летовање у том правцу и са собом понесете те и неке друге електронске опасне справе исте да одмах првом приликом бачите у Морачу како не бисте дошли у сукоб са њиховом полицијом и наравно законом.Такође вам препоручујемо да пријаву боравка обавите лично, а не да то препустите хотелској служби на рецепцији.
Хајнал Чурушки  27. 03. 2016. | 14:16
Није ми јасно зашто су похапсили те Русе па Монтенегрина није још у НАТО , а за Јапанце ми је хапшење сасвим нормално јер колико ја знам они су још у рату са њима.
novi sad NS   27. 03. 2016. | 20:35
Tako se to radi u demokratskim Drzavama