1
Ostali sportovi

PLEJ-OF, POLUFINALE: Crvena zvezda povela u seriji protiv Partizana

Objavljeno: 07.04.16 u 20:16

U prvom meču polufinalne serije plej-of šampionata u odbojci Crvena zvezda je povela u pobedama protiv ‘večitog’ rivala Partizana – 3:1 (20:25, 25:21, 25:22, 25:16).

Crvena zvezda je aktuelni branilac titule šampiona Srbije, ali je Partizan pokazao da će predstavljati veliku prepreku u ovoj polufinalnoj seriji.

Dosta lako su crno-beli dobili prvi set i poveli sa 1:0, ali je onda usledio veliki preokret domaćina. Zvezda je na sličan način dobila naredna dva perioda i preuzela prednost u setovima.

U četvrtom je Partizan poveo, ali isto tako vrlo brzo stao, pa je Zvezda u velikom naletu napravila seriju koju crno-beli nisu uspeli da zaustave i to je bilo sve na ovom susretu.

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u seriji koja se igra do tri pobede. Po sistemu 2-2-1 naredni meč u ovoj seriji igraće se ponovo na Banjici i to već kroz dva dana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter