Oglasio se fudbaler kojeg je Nikolić nazvao crnim idiotom: Nisam hteo da učestvujem u smeni trenera, ne verujem u “oko za oko”

Novosti online

13. 04. 2016. u 14:12

Imam cilj koji treba da ostvarim, neću dozvoliti da to što se desilo utiče na moju volju, ja sam profesionalac kojem je posao da daje golove – rekao je Blesing Elke

Огласио се фудбалер којег је Николић назвао црним идиотом: Нисам хтео да учествујем у смени тренера, не верујем у “око за око”

Marko Nikolić foto: Arhiva VN

Incident koji je, zbog vređanja svog igrača na rasnoj osnovi, izazvao trener ljubljanske Olimpije Marko Nikolić izazvao je reakcije širom Evrope i sveta. Logično, sa puno pažnje propraćena je i u rodnoj zemlji Blesinga Elkea, Nigeriji, za čije medije je i govorio o ispadu srpskog stratega.

- Mnogo stvari sam uzeo u obzir posle incidenta i želeo sam da napustim klub. Ipak, tada su se pojavile glasine o tome da je trener na ivici smene, a ja ne verujem u “oko za oko”. Nisam želeo da učestvujem u njegovom odlasku iz kluba, odigrao sam svoju ulogu i sada smo svi dobro – rekao je Elke.

Napadač koji je lidera slovenačkog šampionata koštao u zimskom prelaznom roku 750.000 dolara isitiče da je skoncentrisan samo na uspehe kluba.

- Nekada je bolje da se opustite i fokusirate, pogotovo kada su, u znak podrške, svi uz vas. Imam cilj koji treba da ostvarim, neću dozvoliti da to što se desilo utiče na moju volju, ja sam profesionalac kojem je posao da daje golove. Osvajanje šampionske titule je moj prioritet, zbog toga sam i došao u klub – istakao je nekadašnji fudbaler Nove Gorice.

Podsetimo, Nikolić je na utakmici protiv Zavrča, pošto je Elke, po njegovom mišljenju, dugo proslavljao izjednačujući gol u nadoknadi vremena, nazvao nigerijskog napadača “crni idiote”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije