Zahović napadao i Fajića: Uvek me je zvao glupi Bosanac

Novosti online

13. 04. 2016. u 16:48

Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahović je to govorio skroz ozbiljan, na podao i ružan način, kaže Nusmir Fajić

Заховић нападао и Фајића: Увек ме је звао глупи Босанац

Zlatko Zahović

Posle napada na Agima Ibraimija i vređanja od strane Zlatka Zahovića javio se još jedan bivši igrač Maribora. Reč je o Nusmiru Fajiću, koji sada nastupa za kineski Sinđijang.

Fajić je u razgovoru za agenciju Anadolija otkrio kakvim je sve napadima bio izložen od strane Zahovića.

- Uvek me je zvao glupi Bosanac i to ne samo kada smo sami, nego i pred svim igračima. Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahović je to govorio skroz ozbiljan, na podao i ružan način... Zamislite, u poluvremenu jedne od utakmica sa Celjem, Zahović je ušao u našu svlačionicu, izdvojio me i svim mojim saigračima rekao: ’Pogledajte ovog čovjeka, glupog Bosanca. Vi da ste neki igrači i ljudi sada biste ustali i svi ga prebili’. Bilo je mučno, užasno. Saigrači su ćutali, saginjali glave ka podu, kaže Nusmir Fajić

Ipak, Bosanac ističe da je zahvalan Zahoviću za neke stvari.

- Hteo sam da ostanem da igram. Uz sve to, moram da priznam da sam i danas zahvalan Zahoviću za neke stvari. Pomogao mi je kada sam došao u Sloveniju, kada sam došao u klub. Imao sam i privatnih problema, grehova... Međutim, to mu ne daje za pravo da se posle ponaša na takav način. I danas verujem da je većinu stvari izgovorio kada je bio pijan, jer onakve uvrede ne može da izgovori čovek u normalnom stanju.

Oglasio se i Zahović povodom pisanja medija širom bivše Jugoslavije.

- Nisam došao pravdati NK Maribor ili nekog od igrača pojedinačno. Došao sam razjasniti situaciju. Izvinjavam se zbog svoje nekorektne reakcije. U karijeri sam promenio mnogo svlačionica i nisam imao takvo iskustvo. Svlačionica bi morala biti zakon i iz nje ni reč ne sme izlaziti u javnost", rekao je Zahović za Anadoliju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Џмрљ

13.04.2016. 17:15

...има ли се који увређени лењи Црногоријанац јавити па да завршимо расправу?Златко легенда!!!

tuga

13.04.2016. 17:39

Retki su slucajevi poput Ivana Ergica, pametnih, inteligentnih i elokventnih fudbalera. Simunic velica ustastvo, kao i jos par hrvatskih reprezentativaca (Suker je svojevremeno i Pavelicev grob posetio), nasi splavare, Zahovic napada i vredja ljude jer su iz druge religije. Seljacine, svi do jednoga. I onda takvi da drze administrativne funkcije negde?

leon

13.04.2016. 19:10

@NENAD - Da da , dovoljno su bahati i bezobrazni ,pa bi sigurno bili i uspešni ....

Vlajko

14.04.2016. 08:48

@NENAD - Neko kome Covic i Terzic vode klubove optuzuje druge za bahatost i bezobrazluk. Ciganski isprani mozak.