Dani sreće:  Filip sa Fedorom
Facebook
Dani sreće:  Filip sa Fedorom

Facebook

Dani sreće: Filip sa Fedorom , Foto: Facebook

- Ovo je poraz! Ostaje gorak ukus nakon ovakve presude. Ponovo moram da naglasim da ovo više nema veze sa mojim bratom, nego sa našim društvom. U ovoj zemlji se vidi da možete da ubijete čoveka i dobijete samo blage kazne. Veoma sam nezadovoljan presudom, pre svega jer imam decu koja treba da žive u ovoj zemlji - rekao je Čolović.

Viši sud u Beogradu osudio je juče na kazne od 27 meseci do 10 i po godina zatvora četvoricu bivših radnika obezbeđenja splava „Saund“ jer su 25. jula 2013. ispred splava na smrt prebili Fedora Frimermana i naneli teške povrede dvojici njegovih prijatelja. Oni su osuđeni za krivično delo nanošenja teške telesene povrede, iako ih tužilaštvo tereti za najteže krivično delo - teško ubistvo.

Negomir Urošević (27) osuđen je na osam godina i četiri meseca zatvora, Denis Pavlov (41) osuđen je na 10 godina i šest meseci zatvora i Dušan Davidović (29) na osam i po godina zatvora. Svima je sud po službenoj dužnosti juče ukinuo pritvor u kojem su bili od incidenta i odredio im kućni pritvor uz elektronski nadzor. Dušan Mihajlović (40) osuđen je na dve godine i tri meseca zatvora, a on se branio sa slobode.

Komentari (1)

tomi

14.04.2016 07:09

mozes da ubijes koga oces ,kazna je oko deset godina,a izadjes posle 5 ,uz vikende i godisnje odmore,besplatan smestaj,ishrana,nista lepse.sirotinjibinajvise odgovaralo.,da rese zivotne teskoce.i plus zarade neki dinar.