NOVA TEORIJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ubica je PSIHIČKI BOLESNIK!

- Izgleda da se neko ozbiljno spremao za uklanjanje dokaza. Brisanje tragova do perfekcionizma ukazuje na psihopatsku strukturu ubice. Autopsija je pokazala da je ubica zadao Jeleni oko 30 udaraca u glavu, a tako nešto može da uradi samo psihopata - kaže kriminolog Zlatko Nikolić

  • 37

Kriminolog Zlatko Nikolić smatra da je počinjen zločin iz strasti kada je reč o ubistvu Jelene Marjanović, a da brzo uklanjanje dokaza sa mesta ubistva govore o psihopatskoj strukturi ubice.

 

NEOBJAVLJENI PRIVATNI SNIMAK: Pogledajte kako je Jelena Marjanović pevala u porodičnom studiju pred smrt (VIDEO)

 

- Reč je definitivno o ubistvu iz strasti, to u startu smanjuje krug osumnjičenih na muža i ljubavnika. Nema trećeg. Ljubavnik je moga da bude stvarni, neko koga je poznavala i viđala se sa njim, ili fiktivni, sa Fejsbuka, koga nikada nije videla, već joj se udvarao isključivo putem društvenih mreža i poruka. Interesantno je da su sa mesta zločina brzo uklonjeni dokazi. Očekivao sam da će na mestu ubistva biti mnogo sirovijih tragova - kaže kriminolog za Alo, pa dodaje:

 

MAJKA UBIJENE PEVAČICE svakodnevno dolazi kod zeta da čuva malu Janu: Ne priča ni sa kim, samo želi da zna ko je ubica!

 

- Izgleda da se neko ozbiljno spremao za uklanjanje dokaza. Brisanje tragova do perfekcionizma ukazuje na psihopatsku strukturu ubice. Pominje se eventualna umešanost sekti u ubistvo, ali isključujem tu mogućnost. Autopsija je pokazala da je ubica zadao Jeleni oko 30 udaraca u glavu, a tako nešto može da uradi samo psihopata.

 

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Milena Đorđević

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Milena Đorđević

 

(VIDEO) 3 NAJVEĆE NELOGIČNOSTI u svirepom ubistvu Jelene Marjanović

 

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena u subotu 2. aprila na nasipu u Crvenki u Borči. Sada su se pojavili novi navodi rezultata obdukcije po kojima je ona ubijena na nekom drugom mestu, a da je telo doneseno tu u nedelju 3. aprila oko osam sati ujutru, jer je njeno telo provelo tek tri sata u vodi, a ne od momenta ubistva.

 

POTPUNO NOVI UGAO ISTRAGE: Jelena Marjanović TRČALA je u suprotnom pravcu, po veoma preglednom delu nasipa

 

To ujedno i objašnjava činjenicu da niko od svedoka i meštana nije video ni čuo ubistvo, kao i to što niko nije mogoa da je pronađe od momenta nestanka pa do pronalaska, iako su je tražili prvo porodica i prijatelji, pa onda i policija.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    14. april 2016 | 08:50

    UBICA PSIHICKI BOLESNIK??!? Lazete???!! Kakav trag!

  • Đole

    14. april 2016 | 10:59

    Neko doneo njeno telo u 8h ujutro i bacio u kanal na mesto koje pretrazuje policija? Ovo prevazilazi fantasticne filmove..Pisete gluposti. Novinari nemaju zapravo nikakve informacije..samo koriste smrt ove jadne zene da zarade pa nagadjaju i lupetaju sve vreme. Dok policija ne izadje sa zvanicnim saopstenjem, niko sa malo inteligencije ne veruje ni u jednu napisanu rec.

  • Maya

    14. april 2016 | 08:44

    Ako je ubio psihopata a jeste,jasno je ko dan da je to njen muž!On je veliki psihopata,s neba Se vidi! A kolika je verovatnoća da je i ljubavnik psihopata?? Nemojte grešiti dušu i izmišljati ljubavnika ovo je smislio i zajedno s nekim bliskim kome veruje odradio psihopata s kojim je živela!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA