OTKRIVEN KLJUČNI TRAG! Telo Jelene Marjanović bačeno u jarak DAN NAKON UBISTVA?

- To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče - rekao je izvor iz istrage

Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene Marjanović, koja je mučki ubijena u subotu 2. aprila sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom od kojih su dva bila smrtonosna, najverovatnije je u kanal na nasipu u Crvenki doneseno dan nakon ubistva, odnosno u nedelju 3. aprila oko osam sati ujutru.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE svakodnevno dolazi kod zeta da čuva malu Janu: Ne priča ni sa kim, samo želi da zna ko je ubica!

Prema obdukcijskim nalazima, njeno telo, koje je pronađeno u kanalu, u vodi je bilo samo tri sata, a ostalih 17 sati do pronalaska je bilo na nekom drugom mestu.

(VIDEO) 3 NAJVEĆE NELOGIČNOSTI u svirepom ubistvu Jelene Marjanović

- Ovo znači da se monstrum vratio na mesto gde je Jelenu oteo i samim tim postoji veća šansa da je ostavio neki trag - rekao je izvor iz istrage, koji razumljivo želi da ostane anoniman, za srpski Telegraf, pa dodaje:

POTPUNO NOVI UGAO ISTRAGE: Jelena Marjanović TRČALA je u suprotnom pravcu, po veoma preglednom delu nasipa

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Obdukcija je bacila novo svetlo na ceo događaj. To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče.

"TVOJA MAMA DOLAZI PO TEBE, A PO MENE NEMA DA DOĐE NIKO": Reči male Jane (5) slomiće vam srce zauvek! (VIDEO)

Kako dalje priča, za policiju je sada velika misterija gde je njeno telo bilo 17 sati.

IGRALA SAM SE SA TATOM KAD JE MAMA OTIŠLA DA TRČI: Mala Jana (5) glavni Zoranov alibi!

- Sada je jasno kako je moguće to da njeno telo nije pronađeno ranije iako su za njom tragali najpre porodica, a potom i policija. Ključno je da sada otkrijemo šta se događalo u tih 17 sati i da li je neko video automobil kojim je ona prebačena s jedne na drugu lokaciju.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Policija pronašla NOVE TRAGOVE u kanalu u kojem je ležalo beživotno Jelenino telo!

Tužilac i policija i juče su bili na nasipu, pokušavajući da pronađu neki novi trag od ubice, a sada se traže i tragovi automobila s kojim je njeno telo dovezeno.

NEOBJAVLJENI PRIVATNI SNIMAK: Pogledajte kako je Jelena Marjanović pevala u porodičnom studiju pred smrt (VIDEO)

- Isečeno je šiblje oko tog mesta. U kanalu su pronađeni novi tragovi, koji mogu da budu tragovi brzog bacanja tela. Policija je isekla grane i poslala ih na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo da li je na njima ostavljen DNK trag - kaže ovaj izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikita

    14. april 2016 | 08:30

    Dajte ljudi mucnite glavom. Kome najvise odgovara da se telo nadje na mestu na kom je navodno nestala? Psihicki bolesnici nisu u stanju da isplaniraju tako nesto. Psihicki bolesnici su u stanju psihoze da ubiju nekog ali nisu u stanju da razmisljaju na takav nacin i prekriju zlocin. Da je tu jadnu zenu ( spokoj joj dusi) neko oteo , ubio i zatim tu bacio je totalno nelogicno. Zasto bi je ubica vratio bas na to mesto? Pitam se dali neko namerno stiti ubice ili sta? Pa i vrapcima na grani je jasno da ona nije tu ubijena! Sramota! Necu vise ni da citam ni da komentarisem, jasno je ko dan da se ubica i njegovi pomagaci stite od strane nekoga ko radi u policiji, sramota da vas bude!Pljunem van na diplome forenzicara i rezersera!

  • Srba

    14. april 2016 | 08:50

    Pa naravno da je sve ukazivalo da je ubijena negde drugo i verovatno da i nije ubijena kako se govorilo izmedju 16:30 i 17h, vec verovatno kasnije, mozda cak i tokom noci naredne... Ali kako je onda neko uspeo da istovari telo sledece jutro na mesto koje je valjda tad vec vrvilo policijom i gradjanima koji traze ?! Dakle onda je to mogao istovariti samo neko ko je dobar sa policijom ili i same mracne strukture u policiji... Sto onda navodi da je sve delo sekte koja ima svoje ogranke i u drzavnim organima... Sto je tek zastrasujuce... Da neko istovari telo u prisustvu policije... ...

  • Velimir CZ

    14. april 2016 | 09:53

    Samo mi nije jasno kako ce neko da donese telo zene koju vec 17 sati na tom mestu trazi bezbroj ljudi...i da niko to ne primeti...Ne pravite vise od ovog slucaja zabavu...Devojke vise nema...a ko je kriv ...otkrice onJ kome je to posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA