UPOZNALI SMO SE KAD JE ON IMAO 18, A JA 12 GODINA: Pogledajte Jelenin intervju u kojem priča o ljubavi sa Zoranom (VIDEO)

- Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Nismo se sreli neko vreme, ali smo otpočeli vezu kada je meni bilo 17 - rekla je ubijena pevačica

  • 23
Jelena Marjanović

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Ubijena pevačica Jelena Marjanović je u jednoj emisiji na Grand televiziji pričala o njenoj i Zoranovoj ljubavi koja je bila ljubav na prvi pogled i trajala je 13 godina, o njihovim počecima, ćerkici Jani i karijeri.

 

NEOBJAVLJENI PRIVATNI SNIMAK: Pogledajte kako je Jelena Marjanović pevala u porodičnom studiju pred smrt (VIDEO)

 

- Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Ljuljala sam se na ljuljašci kada je on prošao pored mene i ja sam se tada zaljubila. Ali sam ja tada bila klinka i on mene nije primećivao - počela je Jelena svoju priču, pa nastavila:

 

NOVA TEORIJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ubica je PSIHIČKI BOLESNIK!

 

- Nismo se videli sve do moje 16 godine, a imala sam 17 kada smo stupili u vezu. Zabavljali smo se dugi niz godina, rešili da to krunišemo brakom, i kao šlag na tortu dobili jednu divnu devojčicu, koja je pola on, pola ja u jednom.

 

OTKRIVEN KLJUČNI TRAG! Telo Jelene Marjanović bačeno u jarak DAN NAKON UBISTVA?

 

Ubijena pevačica je rekla da su Zoran i on bili kao nokat i prst, da je bio pored nje na nastupima, podržavao je u svemu.

 

Pogledajte ceo intervju:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scaramanga

    14. april 2016 | 09:52

    Kad je stigao da napravi starije dete? ??? Dok ste bili u vezi??

  • Gaga

    14. april 2016 | 10:26

    Ona imala 17 a on 23 kada su poceli da se zabavljaju. Negde sam procitala da mu sin ima 18 g. Znaci da je sina dobio kada je imao 21 g.On je znaci uveliko bio u braku i imao sina kada su otpoceli vezu. Kada se on razveo? Da li je znala da je ozenjen? Verovatno jeste.Na tudjoj nesreci se ne gradi sreca. Zalosno/ovo je samo proizvoljna racunica, na osnovu gore napisanog.

  • DaNe

    14. april 2016 | 10:35

    A kada je taj "veliki vernik" bio u prvom braku? Zanimljiv lik i shvatanje religije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA